Hedefimiz Eskişehirspor'un küme düşmesini engellemek, takıma sahip çıkmak, başarılı olmak ve takımı yukarılara taşıyabilmek.
Başarılar diliyorum hocam, totem yapmaya da başlarsınız zaten yakında.
Hedefimiz Eskişehirspor'un küme düşmesini engellemek, takıma sahip çıkmak, başarılı olmak ve takımı yukarılara taşıyabilmek.
Bu daha kötü 😱 Ben aşağılarda takım istediğimi söylemiştimİstediğin takım küme düştü gerçekte, not düşeyim ve Keçiörengücü ise, ilk 10'da yer alıyor.
Sıradaki isim benim, çok kıymetli kendimin takımı belli olsun diye sözü @Araf hocamıza bırakıyorum. İlk sezonu Burnley ile ilk 10 içerisinde bitirmiştik ve bence başarılı sayılırız...
Ekli dosyayı görüntüle 88765
Benim üçüncü ligde 3 memleketim var BandırmaBaşarılar diliyorum hocam, totem yapmaya da başlarsınız zaten yakında.
Kendileri çok sağlam menajer. Geçen sezon kariyeri dolu olmasından dolayı katılamamıştı. Şimdi lige güç katacak bir isim geldi, iyi de oldu.
Yok modum o değildi aslında. Kediyi geri getirecekken bu gözüme çarptı. Biraz dursun. Belki o modda oluruz foto sayesinde
İstemediğim takımı bana verdi, istediğim takımı kendisine aldı 😡 @Sherlock
Pompy'ı güldürdüm diye keyfim yerine geldi zaten. Forumdan resimlerde bakarsınAman ortağım sakin ol, modun avatarındaki gibi yüksek olsun.
Emanet aldığım bu şehri İstanbul'u, eski şaşalı günlerine ulaştıracağız. Kimsenin bundan en ufak şüphesi olmasın...
Pompy'ı güldürdüm diye keyfim yerine geldi zaten. Forumdan resimlerde bakarsın
Bir tek Balıkesirspor kaldı böylece.
@The_Erinch düşünmezmi acaba? EtiketliyeyimSonradan katılmak isteyen olursa Balıkesirspor müsait o halde.
Bakarım dur dediğine göre üç güne anca döner.Pompy'ı güldürdüm diye keyfim yerine geldi zaten. Forumdan resimlerde bakarsın
Onu öyle kabullendikBakarım dur dediğine göre üç güne anca döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?