Damien Duff
Favori Üye
Jeton sayesinde 2 haftada kadro değerini 100 milyon+ yapan arkadaşlar şok olacaklar ama geç bile kalındı, sezon başlamadan transfer dönemi kapanmalıydı. Kadro değeri olarak birinci sıradayken jeton kullanamadığım için 12. sıraya kadar gerilemiştimFav10 Ligi'nde Yeni Dönem!
Ekli dosyayı görüntüle 89270
Fav10 Ligi'nde transfer dönemlerinin olup, olmaması konusunu sizlerin oylarına sunmuştuk. Anket sonuçlarına göre artık ligimizde iki adet transfer dönemi bulunacak. Yaz transfer dönemi yarın yani 9 Temmuz 2020 tarihi 23:59 saati itibariyle kapanacak. O andan itibaren ara transfer dönemine yani 20 Temmuz 2020'ye kadar transfer yapmanız mümkün olmayacak. Yapanlar için ciddi yaptırımlar uygulanacak. İyi oyunlar!
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg
Ben yapmadım param olunca yapıyorumJeton sayesinde 2 haftada kadro değerini 100 milyon+ yapan arkadaşlar şok olacaklar ama geç bile kalındı, sezon başlamadan transfer dönemi kapanmalıydı. Kadro değeri olarak birinci sıradayken jeton kullanamadığım için 12. sıraya kadar gerilemiştim
Para bol jeton bol her haldeVirgil Van Dijk Altayspor'da!
Dünyanın en iyi stoperi olarak gösterilen Hollandalı yıldız, Kloop ile antrenmanlarda tekme tokat kavga edip Liverpool ile bağlarını tamamen kopardıktan sonra yeni bir heyecan ve macera arayışına içine girdi ve Altayspor teknik direktörü tarafından kendisine yapılan reddedilemez bir teklif sonucu İzmir ekibine 4 senelik imzayı attı.
@Dosi @Tolstoyevski @Felon @mesmeso61 @Gerekli24 @Polat Şaşmaz @secquin @Turkuazz @xdragxx @HeisenBerg @MEnes @MasacRE @batuhankaralar @Sherlock @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @Araf @bazinga
Bende maçtan sonra bir forvet alıyım para yokTransfer sezonunun son gününde hareketli olmaya devam ediyoruz bir orta.saha bir kaleci transfer ettik bütçe yeterse birde forvet düşünüyoruz..
Ana resimden çok sağ alttaki resme güldüm sebepsizce...Virgil Van Dijk Altayspor'da!
Dünyanın en iyi stoperi olarak gösterilen Hollandalı yıldız, Kloop ile antrenmanlarda tekme tokat kavga edip Liverpool ile bağlarını tamamen kopardıktan sonra yeni bir heyecan ve macera arayışına içine girdi ve Altayspor teknik direktörü tarafından kendisine yapılan reddedilemez bir teklif sonucu İzmir ekibine 4 senelik imzayı attı.
@Dosi @Tolstoyevski @Felon @mesmeso61 @Gerekli24 @Polat Şaşmaz @secquin @Turkuazz @xdragxx @HeisenBerg @MEnes @MasacRE @batuhankaralar @Sherlock @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @Araf @bazinga
Virgil Van Dijk Altayspor'da!
Hahaha @Tolstoyevski de jeton fazla ChelseadeOysa herkes öldürür sevdiğini,
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle.
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle.
Kimi gençken öldürür sevdiğini,
Kimi yaşlı iken,
Şehvetli ellerle boğar kimi,
Kimi altından ellerle.
Merhametli kişi bıçak kullanır,
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.
Kimi yeterince sevmez,
Kimi fazla sever,
Kimi satar kimi de satın alır.
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan,
Çünkü herkes öldürür sevdiğini,
Ama herkes öldürdü diye ölmez...
Ekli dosyayı görüntüle 89292
Chealsea enkazmış Bursa enkazEderson, İstanbulspor'da!
Ekli dosyayı görüntüle 89293
Eski ve kadim dostum Pep'le telefonda yaptığımız görüşme sonrası, Ederson'un İstanbulspor'a satışı konusunda kendisini ikna etmeyi başardım. #WelcomeToİstanbul, Ederson!
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg
Benim kadro dar bayağı umarım sakatlık çıkmaz belki yedek oyuncu alırım.@Sherlock yetermi kadrom sakatlık durumuna karşı önlem alıcam forvetimi sakatlar @HeisenBerg
@Sherlock yetermi kadrom sakatlık durumuna karşı önlem alıcam forvetimi sakatlar @HeisenBerg
Ben bir dahaki maç sakatlayabilirimBenim kadro dar bayağı umarım sakatlık çıkmaz belki yedek oyuncu alırım.
çok agresif mi oynatıyorsunBen bir dahaki maç sakatlayabilirim