OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 6-12 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sherlock Transfer bitti mi yoksa yarın 18.00da mi bitecek ona göre bir transfer daha yapacağım

@Sherlock Transfer bitti mi yoksa yarın 18.00da mi bitecek ona göre bir transfer daha yapacağım
23:59’a kadar devam.
Tam yazıyordum

Reactions: Sherlock
Diyelim ki bi oyuncuyu satamadık. Yarından sonra transfer listesinden çekeceğiz mi yoksa satılsa sorun olmaz mı? Stadyuma para lazım da

Alış 23:59 itibariyle tamamen bitecek, aksi halde yaptırım uygularız o konu net ama satış için ekstra bir gün olsun o zaman. Eldeki fazlalıkları satabilir isteyenler ama gelen parayla ara transfer dönemine kadar kesinlikle oyuncu transferi yapmak yasak. Stadyum, antrenman gibi şeyler için kullanabilirsiniz veya ara transfere kadar kasada tutabilirsiniz size kalmış.

• Alış: Bugün en geç 23:59 itibariyle son bulacak.
  • Satış: Yarın, yani 10 Temmuz 2020 - 23:59'a kadar süreniz mevcut. O an itibariyle o da tamamen son bulacak.

Herkese de duyurmuş olayım.

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg

Ben kasada para olmasada satmam galiba. Adam lazım

Sen kaleci koleksiyonumu yapacaksın? Satsana sen de
şaşırdım görünce

Reactions: Sherlock
Hepsi bomboş adamlar, normalde çoktan satmış olmam gerekiyordu...
En fazla 2-3 M getirirler sana

Messi elinde kalacak

4 hafta sakatlanan bir futbolcum vardı. Siz sakatladınız. İyiydi. Satışa koymuştum hemen satılmış
iyi zamanda olmuş

Tmm o zaman 31 milyonum var kaşiften oyuncu alacağım.

Tmm bir an önce elimdeki parayı elden çıkaracağım

Nezaman yazdın ben görmedim 9temmuz 23.59 da bitiyor @Sherlock
Demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...