OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 27 Temmuz - 2 Ağustos Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes transfer yapıyor ben ise satışta olan oyuncularımı 26.07.2020 23.55de geri çektim kural bozulmasın diye kurallara uymayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz sayın @Sherlock

Gördüğüm kadarıyla Fatih Karagümrük transfer yapmış yine, Osmanlıspor’un bir tane orta saha transferi yapmasına izin vardı zaten.

Fatih Karagümrük’e yaptırım uygulanacak yine.

Reactions: Gerekli24
Gördüğüm kadarıyla Fatih Karagümrük transfer yapmış yine, Osmanlıspor’un bir tane orta saha transferi yapmasına izin vardı zaten.

Fatih Karagümrük’e yaptırım uygulanacak yine.
Ümraniye Erzurum oyuncu satmışlar ?

Ümraniye Erzurum oyuncu satmışlar ?

Dün duyurusunu yaptım bunun, geçtiğimiz transfer döneminde olduğu gibi bir günlük satış yapabilme hakkı vardı tüm kulüplerin.

Herkes transfer yapıyor ben ise satışta olan oyuncularımı 26.07.2020 23.55de geri çektim kural bozulmasın diye kurallara uymayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz sayın @Sherlock
alış işlemi 26'sında bitti evet ama satış işlemleri 27'sine kadar devam etti. Biraz daha dikkatli takip et aga

Reactions: Felon
benim kalecimin psikolojisi bozuldu 8 gol yiyince içinden karius çıktı forvetlerim slimani @Sherlock

Reactions: Gerekli24
maçlar başladı @Sherlock

İlk yarı gibi ikinci yarıda da yenilgisiz giriş yaptık. Geçen sefer İstanbulspor'a puan kaptırıp Eskişehirspor'u yenerken şimdi tam tersi oldu.

Bazı oyuncularım formunda değildi ve en iyi oyuncularımdan biri cezalı idi. Buna rağmen Eskişehirspor'dan kendi evinde 1 puan almayı bildik😊 başlarda iyi gidip sonra tepetaklak aşağılara kaymaktayız
bu kez o zinciri kırmak istiyoruz.

Ben kötü başladım ikinci yarıya Fenerbahçe gibi

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...