Tebrikler.Yoldaşımı yendin,maç sonu görüşlerini alalım.Haftalardır süren yenilgiye nihayet dur dedik.
Ligin ilk yarısını galibiyetle başlayıp galibiyetle sonlandırmak bir nevi iyi geldi. @Tolstoyevski seni zor da olsa yenebildik.
Tebrikler.Yoldaşımı yendin,maç sonu görüşlerini alalım.Haftalardır süren yenilgiye nihayet dur dedik.
Ligin ilk yarısını galibiyetle başlayıp galibiyetle sonlandırmak bir nevi iyi geldi. @Tolstoyevski seni zor da olsa yenebildik.
@Sherlock oyuncu sattım ama para hesaba yatmadı.
Artık umudum yoktu. Üst üste çok yenilgi aldık. Bugünlerde son transferleri yapıp ilk 10'da tutunmaya çalışacağız.Tebrikler.Yoldaşımı yendin,maç sonu görüşlerini alalım.
Nereye bakmam gerekiyor?Satıldığı an düşüyor kulübün kasasına, yanlış yere bakıyor olmayasın?
Ben saldım.Büyük ihtimal küme düştüm.Artık umudum yoktu. Üst üste çok yenilgi aldık. Bugünlerde son transferleri yapıp ilk 10'da tutunmaya çalışacağız.
Kulüp Fonu:20,8M Birikimler:0
Ben de pek umursamıyorum artık. Arada aklıma estikçe bakınıyorum.Ben saldım.Büyük ihtimal küme düştüm.
Top Eleven'de Osm oyunundaki kadar jetonum olsa her sene şampiyonluğa oynardım.Jetonlarla bak@Tolstoyevski
Kulüp Fonu:20,8M Birikimler:0
Ben fakirim ve mağlubum, günah günah gitmeyin garibin üzerine.@Tolstoyevski'den SS almasını rica ettim, benim jetonlar değil yani.
Daha gündüz ağlıyordu jetonlarım yok diye 😱 @Tolstoyevski@Tolstoyevski'den SS almasını rica ettim, benim jetonlar değil yani.
Ben fakirim ve mağlubum, günah günah gitmeyin garibin üzerine.@Dosi
Daha gündüz ağlıyordu jetonlarım yok diye 😱 @Tolstoyevski
Neyse hatırlattınız. Gidip video izliyeyim. 12 jeton yapar yani 3 dostluk maçı
Bugün çift jetonmuş. Teknik olarak saat başı izlesede bu kadar jeton toplaması mümkün olmayabilir. Bilemedim şimdiBak bak.Hala jetonu yokmuş gibi davranıyor, böyle diyenden korkacaksın zaten.
Daha öncede cevap vermiştim galiba. Ne olduğunu bilmiyorum yani oynamadım 😊@Dosi top eleven oynamışlığın var mı?
Bugün çift jetonmuş. Teknik olarak saat başı izlesede bu kadar jeton toplaması mümkün olmayabilir. Bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?