pardon unutmuşum ben seni unutmuşum oyundaki adın değişik ondan galibaAdana Demirspor
pardon unutmuşum ben seni unutmuşum oyundaki adın değişik ondan galibaAdana Demirspor
Biz de kadromuzu başarılı stoper Lenglet ile güçlendirdik. Giovinco da aldım ama yaşlı. Forvette sakatım var adam yok mecbur aldım geçici olarak. Sonra satacağım.
benim defans sağlam orta saha sağlam kendi sahamda bir gol yedim akhisardan hala kendi sahamda yenildim yok @Gerekli24Biz de kadromuzu başarılı stoper Lenglet ile güçlendirdik. Giovinco da aldım ama yaşlı. Forvette sakatım var adam yok mecbur aldım geçici olarak. Sonra satacağım.
İyi transfer yapmışsın
komik olmuşKasamda para yokken Neymar için özel teklif vardı
Yanlış zamanlama.
Satışlarda kolay olmuyor. Çok fazla değişikliğe gitmem gibi görünüyor
Yarın benimle 7 maçtır maç alamıyorum @DosiBen dizilişi taktiği unuttum bugün ve yine yenildik son haftalarda hep kaybediyoruz :S
Seri puan kayıpları başlayınca durdurulamıyor resmen illa üst üste geliyor...
Diziliş değiştir. Ben kaç defa değiştirdim Allah bilir. Seninde olduğun başka bir ligde sonradan başaldığım ligde son sıradaki Kayseri'yi 4-3-3 temalı bir taktikle 6.lığa taşıdım. O taktiğin nerdeyse birebir aynısını şimdi burada uyguladım. 4 attım.Seri puan kayıpları başlayınca durdurulamıyor resmen illa üst üste geliyor...
Benim forvetler atamıyor orta saham atıyor ElnenyDiziliş değiştir. Ben kaç defa değiştirdim Allah bilir. Seninde olduğun başka bir ligde sonradan başaldığım ligde son sıradaki Kayseri'yi 4-3-3 temalı bir taktikle 6.lığa taşıdım. O taktiğin nerdeyse birebir aynısını şimdi burada uyguladım. 4 attım.
o da güzel hikayeBenim forvetler atamıyor orta saham atıyor Elneny
Ben hâlâ eski kadromla devam ediyorum. Henüz transfere başlayamadıkFav10 Ligi - 18. Hafta (22 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 90042
Ekli dosyayı görüntüle 90043
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...