OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 20-26 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz de kadromuzu başarılı stoper Lenglet ile güçlendirdik. Giovinco da aldım ama yaşlı. Forvette sakatım var adam yok mecbur aldım geçici olarak. Sonra satacağım.
benim defans sağlam orta saha sağlam kendi sahamda bir gol yedim akhisardan hala kendi sahamda yenildim yok @Gerekli24

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kasamda para yokken Neymar için özel teklif vardı :(
Yanlış zamanlama.
Satışlarda kolay olmuyor. Çok fazla değişikliğe gitmem gibi görünüyor

Biz bir maçta 4 gol atar mıydık? :A Forvetim yok diye aldığım geçici forevtin de sakatlanması ayrı bir ironi. Neyse ciddi birşeyi yokmuş :A

Ben dizilişi taktiği unuttum bugün ve yine yenildik :A son haftalarda hep kaybediyoruz :S

Seri puan kayıpları başlayınca durdurulamıyor resmen illa üst üste geliyor...

Kaptan, gerekeni yaptı...

Messi.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Seri puan kayıpları başlayınca durdurulamıyor resmen illa üst üste geliyor...
Diziliş değiştir. Ben kaç defa değiştirdim Allah bilir. Seninde olduğun başka bir ligde sonradan başaldığım ligde son sıradaki Kayseri'yi 4-3-3 temalı bir taktikle 6.lığa taşıdım. O taktiğin nerdeyse birebir aynısını şimdi burada uyguladım. 4 attım.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Diziliş değiştir. Ben kaç defa değiştirdim Allah bilir. Seninde olduğun başka bir ligde sonradan başaldığım ligde son sıradaki Kayseri'yi 4-3-3 temalı bir taktikle 6.lığa taşıdım. O taktiğin nerdeyse birebir aynısını şimdi burada uyguladım. 4 attım.
Benim forvetler atamıyor orta saham atıyor Elneny

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...