kendi sahamda ilk defa gol yedim akhisardan berabere bitti 1-1 bitti @Gerekli24Yine kaybettik ancak rakip güçlüydük takımı bir an önce değiştirmeliyiz.
@Sherlock kümeye oynayacağız biz bu gidişleFav10 Ligi - Güncel (20.07.2020 Tarihi İtibari İle) Puan Durumu:
Ligin zirvesinde Erzurumspor ve Ümraniyespor bulunuyor, iki takımın puanları eşit ancak Erzurumspor averaj farkıyla zirvedeki yerini almış durumda. Bu iki takımı Fatih Karagümrük takip ediyor. 30 puan barajına ulaşıp, zirvedeki üçlüye yaklaşma potansiyeli en yüksek takım olarak ise Altay dikkat çekiyor. Bakalım bu haftanın sonunda ligin zirvesinde hangi takım bulunacak?
Ekli dosyayı görüntüle 89966
Ekli dosyayı görüntüle 89967
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
@Sherlock kaleci transferide Mignoletı aldımFav10 Ligi - Güncel (20.07.2020 Tarihi İtibari İle) Menajer Listesi:
Kupa maçlarının da etkisiyle menajer listesinde çeşitli değişimler yaşandı. Listesinin zirvesinde Eskişehirspor teknik direktörü @Araf bulunuyor... Onu @Polat Şaşmaz ve @Turkuazz takip ediyor. 2000 puan barajını aşmaya en yakın teknik direktörler ise @Dosi ve @Felon.
Son sırada ise, son sıranın değişmez ismi @xdragxx hocamız mevcut...
Ekli dosyayı görüntüle 89968
Ekli dosyayı görüntüle 89969
@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
@Sherlock kümeye oynayacağız biz bu gidişle
Bana deplasman çarpması 4 maç hedef 20 de 20 yapıp puan farkını azaltmak 18 i kapatmak @SherlockOynayacağız değil, oynuyoruz ve oynamaya da devam edeceğiz.
Deplasmanda birinci galibiyet peşinde olacağımFav10 Ligi - 17. Hafta (21 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 89975
Ekli dosyayı görüntüle 89976
Balıkesir'in teknik direktörü yoktu. Kim geldi @SherlockFav10 Ligi - 17. Hafta (21 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 89975
Ekli dosyayı görüntüle 89976
@HeisenBergBalıkesir'in teknik direktörü yoktu. Kim geldi @Sherlock
sen kimsin ben unuttum@Sherlock @Gerekli24 ve ben küme düşme challange 😂