Damien Duff
Favori Üye
Bende deplasmanda 1 atabiliyorum ama yeniliyorum17 şuta 5 şut
61-39 topla oynama yine galibiyet yok.
17 şuta 5 şut
61-39 topla oynama yine galibiyet yok.
Deplasmanda galip gelir o zaman deplasmanda 0 galibiyetim var 2 beraberlik 3 mağlubiyetÖn liberoyu Mehmet Topal-Josef yaparsan seri galibiyetler gelecektir. Ersun Yanal futbolundan Aykut Kocaman futboluna geçmeye davet ediyorum seni
Deplasman galibiyeti alacak takım kurmam lazımBerabere kalabilmişiz transfer dönmeini iyi değerlendirmeliyiz.
Yinede bir duyuru yapılması gerekir.kalktı @Dosi
başakşehirin şampiyonluğu şok etkisi oldu @Sherlock aYinede bir duyuru yapılması gerekir.
Satışlar bende hep sabaha karşı oluyor. Şuan koysam bile farketmez satılmaz
@Sherlock kalktımı yasak? Başlanılmış bile. Keşke bir açıklama yapsaydın başlanıldı diye. Acil cevap ver :S
Transfer dönemi ile alakalı duyuru ve kurallar:
- Bildiğiniz gibi oyunda sınırsız ve süresiz olarak yer alan bir transfer listesi mevcut, buradan durmadan yapılan "al-sat" işlemlerinden dolayı oyundaki gerçekçiliğin sekteye uğradığına dair görüşler mevcuttu. Bu yüzden "transfer dönemi" sistemine geçiş yapabiliriz, normal futbol liglerinde olduğu gibi. Peki nasıl?
- 9 Temmuz 2020 tarihine denk gelen 5. hafta karşılaşmaları tamamlanacak. Ardından aynı gün saat 23:59 itibariyle transfer dönemi, ara transfer dönemi başlayana dek kapanmış olacak.
- Peki ara transfer dönemi ne zaman? 16. hafta maçlarının oynanacağı tarih olan 20 Temmuz 2020 - 00:00 itibariyle ara transfer dönemi açılacak. Ligin ikinci yarısının başlayacağı 25 Temmuz 2020 yani 21. haftaya kadar sürecek bir ara transfer dönemi olacak.
- 25 Temmuz 2020 tarihi, 23:59 saati itibariyle de transfer dönemi lig sonuna kadar kalıcı olarak kapanmış olacak.
- Oyun içerisinden transferi kapatma gibi bir seçeneğim maalesef yok, ancak oyun içerisinde hepinizin bildiği gibi yapılan tüm transferleri saat saat gösteren "Transferler" isminde bir sekme mevcut. Yani buradan transfer yasağını delenleri tespit edebileceğim/edebileceğiz. Bu durumda da yaptırım uygulanacak, uygulanacak yaptırıma henüz karar vermedim önerilere açığım. Ayrıca tarihler ve saatler ile alakalı hatalı bir nokta varsa söylerseniz sevinirim.
- "Transfer dönemi gelsin mi, gelmesin mi?" sorusunun cevabını ise sizler konuya eklediğim anket üzerinden vereceksiniz. Şayet gelirse kurallarımız bunlar. Anketin 2 (iki) günlük bir süresi olacak, zaten daha vaktimiz var transfer dönemi kuralını getirebilmek için. Ankete mümkün olduğunca çok kişinin katılması önemli, lütfen herkes düşünüp taşınıp oyunu kullansın. İyi oyunlar...
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg
adam alabilirmiyim @SherlockDün gece normalde yeni konuyla beraber duyuracaktım ama çok yorgundum, az sonra konusunu açar duyururum ama başladı yani transfer dönemi. Başlayabilirsin satışlarına.
Bu sabah kasam para ile dolabilirdi. Elde var 0 ve karşılaşacağım takım Polat'tın takımı. Yine mevcut kadro ile oynayacağızDün gece normalde yeni konuyla beraber duyuracaktım ama çok yorgundum, az sonra konusunu açar duyururum ama başladı yani transfer dönemi. Başlayabilirsin satışlarına.
bende o kadar deplasman oynamasan ve yenilmesem 5 deplasman maratonundan 3 mağlubiyet 2 beraberlikBu sabah kasam para ile dolabilirdi. Elde var 0 ve karşılaşacağım takım Polat'tın takımı. Yine mevcut kadro ile oynayacağız