Damien Duff
Favori Üye
Antrenman kampı yok Fenerbahçe’ye döndüm kendi sahamda iyim deplasmanda kötüyümO zaman sağlam antrenmanlar yaptır takımına
@eskici
Antrenman kampı yok Fenerbahçe’ye döndüm kendi sahamda iyim deplasmanda kötüyümO zaman sağlam antrenmanlar yaptır takımına
Transfer dönemini bekle o zaman reyiz transfer yaparsınAntrenman kampı yok Fenerbahçe’ye döndüm kendi sahamda iyim deplasmanda kötüyüm
@eskici
Transfer dönemini bekle o zaman reyiz transfer yaparsın
Liderle puan farkı yükselmesinTransfer dönemini bekle o zaman reyiz transfer yaparsın
2 gün kalmış reyiz bir şey olmazLiderle puan farkı yükselmesin
Şok bir yenilgi aldık.
Artık takıma vakit ayırmayı düşünmüyorum.
Etkinliklere yoğunlaşacağım zaten. Maç önceleri taktikler ayarlarım yeter
Oyundan uzaklaştım iyice, transferlerle birlikte fark açılır ve üst üste mağlubiyetler gelirse iyice bırakırım gibi ve 3.sezonda olmayacağım kesin eğer hemen bitişinde başlarsa.
Yok ara verilecek. Sonbaharda olacak
Eylül de fiili olarak yaz mevsimi artık, Ekim-Kasım dönemi olursa daha ferah olabilir. @Sherlock
Tepetaklak geriledik resmen, kaç maçtır üç puan yüzü göremiyoruz ama ilk 5 için artık mücadelede yer almaya çalışacağız. O da şimdilik, ligin ikinci yarısı ilk 10 riske girebilir...
Tepetaklak geriledik resmen, kaç maçtır üç puan yüzü göremiyoruz ama ilk 5 için artık mücadelede yer almaya çalışacağız. O da şimdilik, ligin ikinci yarısı ilk 10 riske girebilir...