Damien Duff
Favori Üye
Ben yenilmiyorum sadece yenemem kimseyiYarın @Felon bizi mahvedecek kesin. Umarım transfer dönemine kadar çok kötü gitmem. Hedefe ulaşayım yeter.
3.sıradasın beni yenersin büyük ihtimalle.Ben yenilmiyorum sadece yenemem kimseyi
Saldım artık
Beni niye etiketledin canım?Fav10 Ligi - 2. Sezon | 15. Hafta (19 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 89918
Ekli dosyayı görüntüle 89919
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Ekli dosyayı görüntüle 89749
Fatih Karagümrük transfer dönemi kapalı olduğu halde, yasağı delerek oyuncu satışı gerçekleştirmiş. Bu satıştan 2.9 milyonluk gelir elde etmiş. Ceza olarak satmamak şartıyla aşağıda işaretlemiş olduğum oyuncuyu almak zorunda; böylece kazandığı para miktarına eş değer, yeni bir oyuncu almış olacak. Tekrarı halinde ise daha sert yaptırımlar uygulanacak.
Ekli dosyayı görüntüle 89756
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Beni niye etiketledin canım?
bursa çin takımımı sürekli çinlilerin dediği gibi sürekli pilav gibi deplasman var çinliler diyorla yinemi pilavFav10 Ligi - 2. Sezon | 15. Hafta (19 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 89918
Ekli dosyayı görüntüle 89919
bir tek galibiyeti var O da beni yendi o da hatay kendi sahasında ben deplasmanda oynayınca kaybettimGeri dön diye.
Muazzam bir hareketVerdiğimiz ceza sebebiyetiyle yapıldı o transfer zaten.