Keith Long
Favori Üye
Adam 2 maç oynadı 0 gol yediYedekler iyidir. Benim 3 kalecimde çok iyi
Adam 2 maç oynadı 0 gol yediYedekler iyidir. Benim 3 kalecimde çok iyi
Bilgisayar o kadar gol yenilmesine bakmıyor yalnız. Transfer eder de, biraz sabır etmen gerekiyor.O fiyata O kadar gol yiyen kaleciyi almaz
Podolski Southampton maçı önce satılırsa iyi olur Yunan kalecim iyi 2 maçta 0 yediBilgisayar o kadar gol yenilmesine bakmıyor yalnız. Transfer eder de, biraz sabır etmen gerekiyor.
Corluka Chelsea de @Dosi
Benimki de Otellere isim olarak veriliyorİşte böyle de çılgın bir kullanıcı adım mevcut, filmlere falan veriliyor.
Uzatmalar ve penaltılarEkli dosyayı görüntüle 86186Ekli dosyayı görüntüle 86187
Kupa maçında karşılaşacak olan iki takım, gizli antrenman ile birbiriyle savaş halinde. Bakalım savaştan kim galip çıkacak, göreceğiz.
@Turkuazz, @Felon.
Finale doğru gidiyorum sanırım.Antreman kampı olmadan yenmek zor olacak ama yapacağız bir şeyler.
di marianın beceriksizliğindenFav10 Ligi | Ziraat Fav10 Kupası'nda Yarı Final Aşaması (14 Haziran 2020):
Kupada yarı final zamanı... Kısa süre önce @MEnes hocanın istifası ile sarsılan Tottenham Hotspur ile, kupada yarı finale kadar gelerek adeta bir peri masalının altına imzasını atan Aston Villa, kozlarını paylaşacak.
Diğer maçta ise ligin en kuvvetli ekiplerinden biri olan Manchester United ile, kadro değeri açısından ciddi aşama kaydeden Southampton, finale çıkmak adına bir savaş verecek.
Ekli dosyayı görüntüle 86192
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Her şey bir plan doğrultusunda ilerledi belki de... Ben orjinal kopya olarak takımımın başına tost makinesini bıraktım ve belki de şampiyon olacaklar bunu yaptığım için... Korku evinizden içeri girsin...Tost makinesi @MEnes'i de yenin bir zahmet.
Ölüsü bile beni yer, bitirir.Tost makinesi @MEnes'i de yenin bir zahmet.
di marianın beceriksizli olmasa elemiştimÖlüsü bile beni yer, bitirir.
Gecemedik rakip olağanüstü hazırlanmış 4-3-3 B ile gittim ters tepti 1-0 öne geçtik ama 3-1 geriye düştük kupadan elendik ama bütün menajerlere sözüm olsun unitedi lig maçında boş göndereceğim ..Southampton bu turu geçerse kupayı müzeye götürür.
Kupa müzemize hayırlı olsun.Ölüsü bile beni yer, bitirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?