Polat Şaşmaz
Favori Üye
Boss coinsim kalmadı la antrenman kampı basamıyorum basma bence 👀bende gitmedim aga? ama rövde gideceğim
Boss coinsim kalmadı la antrenman kampı basamıyorum basma bence 👀bende gitmedim aga? ama rövde gideceğim
benim pek umudum yok açıkcası alçakgönüllü olma bence everton'a çelme takmak büyük iş bunun da altından kalkacağına eminim neredeyseEverton ve Tothennam'a çelme takmıştık ama senin takıma karşı özellikle de hazırlıklı olduğuna göre şimdiden bize geçmiş olsun ve galibiyetin hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez, dostluk kazansın.
coins dedin mi beni bulacaksın 4 haneli hala çok şükürBoss coinsim kalmadı la antrenman kampı basamıyorum basma bence 👀
O maç Mbappe kırmızı yemeyeydi çakamazdın o tekmeyi Ilkinde de antrenman kampına gittiydinEverton ve Tothennam'a çelme takmıştık ama senin takıma karşı özellikle de hazırlıklı olduğuna göre şimdiden bize geçmiş olsun ve galibiyetin hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez, dostluk kazansın.
İyi o zaman ben boşuna uğraşıyorum yedek kadroyla çıkayım zaten şampiyon olamicazcoins dedin mi beni bulacaksın 4 haneli hala çok şükür
Mbappe ve bir iki futbolcunun değeri bizim takımın toplamı değerinden daha büyük sonuçta, çok kızmamalısın o yüzden bize.O maç Mbappe kırmızı yemeyeydi çakamazdın o tekmeyi Ilkinde de antrenman kampına gittiydin
Maçın hemen başında çıkıyorsa sorun oluyor işteMbappe ve bir iki futbolcunun değeri bizim takımın toplamı değerinden daha büyük sonuçta, çok kızmamalısın o yüzden bize.
keşke görmeseydim maça bakmadım tebrikler taktiğini çözdüm rakiplerin çözemez umarımSistemimizin ajan sızıntısı sonrası çözülmesi sonucu beklenilen bir deplasman mağlubiyeti aldık, en azından fark yemedik ve şimdi kötü günler geride kaldı, artık daha kötü günler bizi bekliyor...
Tebrik ederim. @Felon
5-1 yenildim adamlarım yorulmuş forvet aldım kendime Falcao chealseadeSon sıradaki Liverpool'a 1 gol atmayı başarıp yenemedik ya.
88'de attın bir de galibiyet mi bekliyorsun hem de benim sahamda... Antrenman kampı yaparsın ama o kadar da değil yani...Ekli dosyayı görüntüle 85863
@MEnes'e sürpriz yapmıştım ama berabere bitti.
Antrenman kampı dediğin galibiyet getirir, bana beraberlik getiriyor.
En son @Turkuazz'ın Manchester United takımına karşı antrenman kampı yapmıştım, onda da 2-2 beraberlik almıştım. Şanssızlık bendeki. Bir de defansif oynayınca sonuç böyle oluyor haliyle.
Ekli dosyayı görüntüle 85863
@MEnes'e sürpriz yapmıştım ama berabere bitti.
Antrenman kampı dediğin galibiyet getirir, bana beraberlik getiriyor.
En son @Turkuazz'ın Manchester United takımına karşı antrenman kampı yapmıştım, onda da 2-2 beraberlik almıştım. Şanssızlık bendeki. Bir de defansif oynayınca sonuç böyle oluyor haliyle.
UMRUMDA DEĞİL, ben ne yaparsa yapsınlar yıkılmam...Antrenman kampı yapmasan adaşım zirveye baya bir yaklaşacaktı. Bitirmişsin adamı.
UMRUMDA DEĞİL, ben ne yaparsa yapsınlar yıkılmam...
Hiç sorma o kadar puan kaybettim ama herkes de benim gibi puan kaybetti. Yoksa bu bir plan doğrultusunda mı ilerliyor... Yoksa rakipleri umutlandırıp utandıracak arka planı çok önceden tasarladım mı... Yoksa FUTURE devreye mi girdi...Ulan rakiplerin de bir türlü arayı açmıyor cidden, ne yaptıysan artık anlamadım.