Yaşasın Kapitalizm...Kapitalizmin dört atlısı.
Ekli dosyayı görüntüle 85854
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Gerçek hayatta böyle değiliz ama bu oyunda belki de gerçek hayatta ruhumun derinliklerinde saklanan bir şeyleri ortaya çıkardık...
Kapitalizmin dört atlısı.
Ekli dosyayı görüntüle 85854
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Yaşasın Kapitalizm...
Zengin olsan, böyle olurdun demek.Gerçek hayatta böyle değiliz ama bu oyunda belki de gerçek hayatta ruhumun derinliklerinde saklanan bir şeyleri ortaya çıkardık...
benim toplar forvete gelmiyor hepsi dünya yıldızı bana hepsi dünya yıldızı yapma diyenler dünya yıldızı yapıyor hepsini lopesden bileHer şeyin başı taktik.
Sanmıyorum...Zengin olsan, böyle olurdun demek.
taktiğimi yaptım leichester citye karşı riskli bir taktik umarım işe yarar @Felon@Tolstoyevski başarılar 6-3-1 zor olacak üstesinden nasıl geleceğiz uzun uzun toplantılar yaptık umarım geliriz
leicester bu ara düşüşte puanı kaparsın inşallahtaktiğimi yaptım leichester citye karşı riskli bir taktik umarım işe yarar @Felon
dünya yıldızı oyuncularım kime kısmet luis albertonun gücünü 99 yaptım @Dosi
Kadro değeri farkı 3 kattan fazla olduğu için tek çare defansif oluyor ama her türlü yenersin çünkü kendi evindesin onun ayrıca avantajı var, başarılar diliyorum ben de.@Tolstoyevski başarılar 6-3-1 zor olacak üstesinden nasıl geleceğiz uzun uzun toplantılar yaptık umarım geliriz
ben taktığın çelmeleri görünce son 1dk kala bütün taktiğimi yansıttım sahaya senin taktiğine karşı cevap bir 11le sahaya sürdüm kadromu seni yenmek büyük olay olur sıralama açısındanKadro değeri farkı 3 kattan fazla olduğu için tek çare defansif oluyor ama her türlü yenersin çünkü kendi evindesin onun ayrıca avantajı var, başarılar diliyorum ben de.
Maça son 30 dk kala mı ajan gönderdin?
ben dünya yıldızlarını alamıyorum kaptırıyorumla dostluk maçlarıyla dünya yıldızı yapmaya çalışıyorumHerkes bana karşı antrenman kampına giriyor tamam abi şampiyon olmayız ya ne çok ağladınız (Sherlock harici)
bende gitmedim aga? ama rövde gideceğimHerkes bana karşı antrenman kampına giriyor tamam abi şampiyon olmayız ya ne çok ağladınız (Sherlock harici)
bir kere sana bir kere totenham karşısında girdimbende gitmedim aga? ama rövde gideceğim
Everton ve Tothennam'a çelme takmıştık ama senin takıma karşı özellikle de hazırlıklı olduğuna göre şimdiden bize geçmiş olsun ve galibiyetin hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez, dostluk kazansın.ben taktığın çelmeleri görünce son 1dk kala bütün taktiğimi yansıttım sahaya senin taktiğine karşı cevap bir 11le sahaya sürdüm kadromu seni yenmek büyük olay olur sıralama açısından