Benim ahımı aldın, ondandır.Kazanmaya odaklanıp berabere kaldık. Üzücü.
dün öyle demiyordunKazanmaya odaklanıp berabere kaldık. Üzücü.
@sokak sanati bu nasıl bir savunma kardeşim 12 tane şut kaleyi buluyor atılan gol 1 tebrik ederim tek kale oynadık ama maalesef 2puan bıraktık evimizde. rafa silvanın olmayışı takımı fena etkiledi.
dün öyle demiyordunistediğin sonucu aldın
Benim ahımı aldın, ondandır.
Seninle aynı puandayız ama beni geçersin sen :S88. dakikada kalemizde golü gördük ve 1-0 kaybettik. Deplasmanda alacağımız 1 puan önemliydi bizim için.
Sana da başarılar. 2 maçtır Zlatan'ı dinlendirdim. Sizin maça çıkarırım. Takımım bu ara iyi değil. Sizi yenip moral buluruz umarım ama çok ta ümitli değilimSırayla tothennam ve arsenale karşı maç yapacağız bu bizim için iyi bir test olacak
@Dosi yarınki maç için başarılar
forvetler gol atamadı @DosiSana da başarılar. 2 maçtır Zlatan'ı dinlendirdim. Sizin maça çıkarırım. Takımım bu ara iyi değil. Sizi yenip moral buluruz umarım ama çok ta ümitli değilim
Ezip geçeceksin işte kendi evinde içini huzurlu tut ve acımasız olma, 2-3 atıp bırak.
benden defans alabilirsin @TolstoyevskiEzip geçeceksin işte kendi evinde içini huzurlu tut ve acımasız olma, 2-3 atıp bırak.
dün adamlarım alınmadı diye sinirliydim @SherlockEkli dosyayı görüntüle 84469
Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin ardından Watford karşısında şov yaptık, @xdragxx hocamızı ve takımını da tebrik ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?