OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncum kırmızı kart aldı hem maçı kaybettik hem oyuncum ceza yedi

@sokak sanati bu nasıl bir savunma kardeşim 12 tane şut kaleyi buluyor atılan gol 1 tebrik ederim tek kale oynadık ama maalesef 2puan bıraktık evimizde. rafa silvanın olmayışı takımı fena etkiledi.

Reactions: sokak sanati
88. dakikada kalemizde golü gördük ve 1-0 kaybettik. Deplasmanda alacağımız 1 puan önemliydi bizim için.

94'lük Mandzukic 5 gol kaçırdı tek başına

al arkadaş maçtan 3dk sonra hazırlık maçında 1-1 biten maçı 2-1 kazanıyorum ilginç oyunsun OSM

@sokak sanati bu nasıl bir savunma kardeşim 12 tane şut kaleyi buluyor atılan gol 1 tebrik ederim tek kale oynadık ama maalesef 2puan bıraktık evimizde. rafa silvanın olmayışı takımı fena etkiledi.
dün öyle demiyordun
istediğin sonucu aldın

Normalde bende senin taktiği yapıp oynayacaktım ama orta saha yok bende. Anca defans yapabildim

Diğerleri beni güçsüz görsün diye öyle konuştum. Kadro değeri olarak hem dinamik ehm güçlüydün. Yenmen gerekirdi.

Benim ahımı aldın, ondandır.

Tamam sende bana Dark'ı nasıl yendiğini söyle kendini affettir

Reactions: Felon
88. dakikada kalemizde golü gördük ve 1-0 kaybettik. Deplasmanda alacağımız 1 puan önemliydi bizim için.
Seninle aynı puandayız ama beni geçersin sen :S
Takımım kan kaybediyor bu ara :S

Sırayla tothennam ve arsenale karşı maç yapacağız bu bizim için iyi bir test olacak

@Dosi yarınki maç için başarılar

Reactions: Dosi
Sırayla tothennam ve arsenale karşı maç yapacağız bu bizim için iyi bir test olacak

@Dosi yarınki maç için başarılar
Sana da başarılar. 2 maçtır Zlatan'ı dinlendirdim. Sizin maça çıkarırım. Takımım bu ara iyi değil. Sizi yenip moral buluruz umarım ama çok ta ümitli değilim

Reactions: Felon
M.Unitedin puan kaybettiği, evertonun kendi sahasında son dakika golüyle kazandığı haftada zorlu leicester city deplasmanından 3 puan alarak kritik bir virajı daha geçmiş oluyoruz.Oyuncularımı verdikleri mücadelen dolayı tebrik ediyorum

Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin ardından Watford karşısında şov yaptık, @xdragxx hocamızı ve takımını da tebrik ediyorum...

Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...