Bol şanslar ligi alt üst etmeye geldim bütün kartları dağıtıyorum tek tek antreman koçu Münir beyi alarak büyük iş başardım
O kadro nasıl oldu yaa. Efsane bi kadro değeri var.
Bol şanslar ligi alt üst etmeye geldim bütün kartları dağıtıyorum tek tek antreman koçu Münir beyi alarak büyük iş başardım
Asılmamistim ilk zamanlarda oyuna menajerlik kariyerim pesden ibaret oradaki taktigimi yansıttım oyuna iyide oldu daha eksiğimiz çok bu hafta hepsini giderip 800m kadro değeri hedefliyorumO kadro nasıl oldu yaa. Efsane bi kadro değeri var.
Asılmamistim ilk zamanlarda oyuna menajerlik kariyerim pesden ibaret oradaki taktigimi yansıttım oyuna iyide oldu daha eksiğimiz çok bu hafta hepsini giderip 800m kadro değeri hedefliyorum
İlk yarı bitmeden hedefim 800 lig bitene kadar rekabet olursa ki olacak 1.5milyari şimdiden hedefe koydumÇok daha fazlasını yaparsın. Lig daha yarı olmadı.
jetonlarımın hepsini sinirden harcadım @Felonİyi hazırla takımını serini bitirecegim
benden bir adam alın kaleciyi kovdum satılmayınca 25 eNe varsa Navas'ta var. 4. kez yeniden sattım ve şimdilik geçici yedekte forvet eksiğimi tamamladım. Tüm yedekler tamam. Bir kaç satış daha yaptığımda mevcut kadromu güçlendirme yoluna gideceğim✌
Kalecilerin hiç iyi değil. Kasanda para varsa gücü yüksek birini al. Sen bu kalecilerle çok gol yersin pompybenden bir adam alın kaleciyi kovdum satılmayınca 25 e
Yok almadı benden adamKalecilerin hiç iyi değil. Kasanda para varsa gücü yüksek birini al. Sen bu kalecilerle çok gol yersin pompy
Şu en aşağıdaki alacak parada mı kalmadı?
18 varŞu en aşağıdaki alacak parada mı kalmadı?
Sadece 3.3M. O bile senin kalecilerinden çok çok daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 84434
Ospino'yu al ozaman! Şimdi kalanlar çoook kötü18 var
Senin yüzünden oldu @DosiOspino'yu al ozaman! Şimdi kalanlar çoook kötü
Alman çok iyi oldu pompy hatta kalan paran ile pastchalakisi alıp diğer 2 sini satabilirsin. 60lıkşar işine yaramaz çünkü.Senin yüzünden oldu @Dosi
Onları alıyorlar pahalı oyuncumu almıyor @DosiAlman çok iyi oldu pompy hatta kalan paran ile pastchalakisi alıp diğer 2 sini satabilirsin. 60lıkşar işine yaramaz çünkü.
Benimde satılmayan pahalı oyuncularım var. Bugün ki maç bitsin düşürürüm fiyat.Onları alıyorlar pahalı oyuncumu almıyor @Dosi
Forvetler nasılBenimde satılmayan pahalı oyuncularım var. Bugün ki maç bitsin düşürürüm fiyat.
Senin sadece Luis Alberto kalmış. Başka satacak kişin yok.
Adamlar yorgunluktan bayılacaktı mecbur kaldım