Takım alternatifsiz en iyiler de antremanda@xdragxx aykut abe takımı saldın antremanda bile 7 yiyorlar ne iş
Takım alternatifsiz en iyiler de antremanda@xdragxx aykut abe takımı saldın antremanda bile 7 yiyorlar ne iş
Benden al @xdragxxTakım alternatifsiz en iyiler de antremanda
Ok.Aklıma gelince açıklarım
Profilime bak
Bu bir futbol online oyunu
Oyundan soğudum, artık transfermiş paraymış, kadro değeriymiş, oyuncu gücüymüş hepsini saldım. Neden mi, çünkü hepsinde 1 numara olmama rağmen iç sahada benden çok daha düşük güce sahip rakibi yenemiyor takım. Neden mi, hiiiç bir fikrim yok... Daha saçma çok az oyun gördüm. Verdiğim zamana üzülüyorum başka bir şey değil...
alternatif üretmek kolay reis taktik lazımsa yardımcı olurumTakım alternatifsiz en iyiler de antremanda
4 gündür adam satamıyorumBugün antrenmana mi girdi yine karşı taraf
Ben adam satamadığım için forvet yok bendealternatif üretmek kolay reis taktik lazımsa yardımcı olurum
mesajda yazdımBen adam satamadığım için forvet yok bende
Valla ne taktik yaparsa yapsın içerde benim almam gereken bir maçtı ve 0 0 çok canımı sıktı. Kadro farkının hiç bir işe yaramadığını son maçlarda iyice anladım. Taktikleri de hala çözemedim zaten, bu daha da beter canımı sıktı. Bilmiyorum artık nasıl toparlayacağız...4-5-1 yada 5-4-1 taktiği ile en güçlü takımdan puan çıkarmak mümkün bide yavaş oyun kuruyorsa vay haline o yüzden bilgi analisti çok önemli 5 haftadır bilgi analisti hayat kurtarıyor benim
benden adam al @MEnesValla ne taktik yaparsa yapsın içerde benim almam gereken bir maçtı ve 0 0 çok canımı sıktı. Kadro farkının hiç bir işe yaramadığını son maçlarda iyice anladım. Taktikleri de hala çözemedim zaten, bu daha da beter canımı sıktı. Bilmiyorum artık nasıl toparlayacağız...
Antrenmana bile girmemiş karşı taraf. Tüm ilk 11'im 101 102 üzeri adamlarla doluyken rakibin kadroda en yüksek 92 varken 0 0 gerçekten çok sinir bozucuydu...Bugün antrenmana mi girdi yine karşı taraf
Hiç sorma benim de aynı durum oldu, futbolcular satılmış ama kasada şu an 1 milyon vardır anca
Bilgisayara puan kaybetmişim... Daha da gün yüzü görmem. Ulan Kloop yine attın kazığı... @Sherlock
Antrenmana bile girmemiş karşı taraf. Tüm ilk 11'im 101 102 üzeri adamlarla doluyken rakibin kadroda en yüksek 92 varken 0 0 gerçekten çok sinir bozucuydu...
Zaman çok almıyor bence ya. Satışlara kendini fazla kaptırıp en iyi oyuncular sahibi olmak isteyince insan ikidebir transferler yapıp durmakta. Ozaman vakit harcanmakta. Gittiği yere kadar gitsin. Olmadı bitince şu konuştuğumuz okey işine gireriz @Sherlock @Tolstoyevski
benim yaza burada kalacağım netleşti nede olsa. Onuda deneriz
Zaten öyle yapıyorum. İçerde 4 3 3 b ve ofansif oyun oynatıyorum. Normalde zaten içerde pek sorun yaşamazdım ama çok şaşırdım... Neyse bir şeyleri değiştireceğim artık, daha 6 puan fark var çok bir şey değil.Aslında güçlü takımların yapması gereken tek şey 4-3-3 A yada B birde ofansif oynamak. Nerde bu kadar takıldın anlamıyorum. Ben İtalya liginde bu taktik ile her gün 3-4 atıyorum inter ile. Ofansif oyna.
içerde berabere kalman üzücü belkide rotasyon yapman gerekiyordur biraz yaşlı oyuncuların var ondan olabilir mi acaba? bide orta sahanda gol atan yok ordanda bir verim alman gerekiyor dizilişini değişmeni öneririmValla ne taktik yaparsa yapsın içerde benim almam gereken bir maçtı ve 0 0 çok canımı sıktı. Kadro farkının hiç bir işe yaramadığını son maçlarda iyice anladım. Taktikleri de hala çözemedim zaten, bu daha da beter canımı sıktı. Bilmiyorum artık nasıl toparlayacağız...
2 tane 30 yaş adamım var geri kalan herkes 30 altı ya. Ona baktım aslında maçtan önce. Herkesin form ve moral kısmı yeşildi. Ona göre ayar çektim, önceki maçta yedek falan da bıraktım bazı oyuncuları. Orta sahadan verim almak lazım haklısın, neyse ben şu taktik işlerini biraz daha kurcalacağım, bakalım artık...içerde berabere kalman üzücü belkide rotasyon yapman gerekiyordur biraz yaşlı oyuncuların var ondan olabilir mi acaba? bide orta sahanda gol atan yok ordanda bir verim alman gerekiyor dizilişini değişmeni öneririm