OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanmaya odaklanıp berabere kaldık. Üzücü.:(

@sokak sanati bu nasıl bir savunma kardeşim 12 tane şut kaleyi buluyor atılan gol 1 tebrik ederim tek kale oynadık ama maalesef 2puan bıraktık evimizde. rafa silvanın olmayışı takımı fena etkiledi.

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
1590850636902.png

@Tolstoyevski, @Turkuazz'ı yenerek iyi gözdağı verdi bana. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
88. dakikada kalemizde golü gördük ve 1-0 kaybettik. Deplasmanda alacağımız 1 puan önemliydi bizim için.

al arkadaş maçtan 3dk sonra hazırlık maçında 1-1 biten maçı 2-1 kazanıyorum ilginç oyunsun OSM

@sokak sanati bu nasıl bir savunma kardeşim 12 tane şut kaleyi buluyor atılan gol 1 tebrik ederim tek kale oynadık ama maalesef 2puan bıraktık evimizde. rafa silvanın olmayışı takımı fena etkiledi.
dün öyle demiyordun :) istediğin sonucu aldın

Normalde bende senin taktiği yapıp oynayacaktım ama orta saha yok bende. Anca defans yapabildim:(

Diğerleri beni güçsüz görsün diye öyle konuştum. Kadro değeri olarak hem dinamik ehm güçlüydün. Yenmen gerekirdi.:A

Benim ahımı aldın, ondandır. :A

Tamam sende bana Dark'ı nasıl yendiğini söyle kendini affettir:A

• Güldürdün
Reactions: Felon
88. dakikada kalemizde golü gördük ve 1-0 kaybettik. Deplasmanda alacağımız 1 puan önemliydi bizim için.
Seninle aynı puandayız ama beni geçersin sen :S
Takımım kan kaybediyor bu ara :S

Sırayla tothennam ve arsenale karşı maç yapacağız bu bizim için iyi bir test olacak

@Dosi yarınki maç için başarılar

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sırayla tothennam ve arsenale karşı maç yapacağız bu bizim için iyi bir test olacak

@Dosi yarınki maç için başarılar
Sana da başarılar. 2 maçtır Zlatan'ı dinlendirdim. Sizin maça çıkarırım. Takımım bu ara iyi değil. Sizi yenip moral buluruz umarım ama çok ta ümitli değilim :A

• Beğendim
Reactions: Felon
M.Unitedin puan kaybettiği, evertonun kendi sahasında son dakika golüyle kazandığı haftada zorlu leicester city deplasmanından 3 puan alarak kritik bir virajı daha geçmiş oluyoruz.Oyuncularımı verdikleri mücadelen dolayı tebrik ediyorum

Burn-Wat.png

Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin ardından Watford karşısında şov yaptık, @xdragxx hocamızı ve takımını da tebrik ediyorum...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...