ama bir param olsun alırsam onu laduardia ve grimaldoyu alıcaksın @xdragxxCenk Tosun'u satabilirim sana
90 üstü oyuncum yok neresi iyi beGitmeden iyi oyuncularını en ucuzdan bana satabilirdin
bende attım bugün sinirlerim bozuk @ArafBaşarılar diliyoruz @sokak sanati'na, ona bile "sinir bozucu" atıyor. Sadece başarılar dilemek istemiştim.
Sihirli Annem ya da Arka Sokaklar izle, sinirlerin geçsin reis.bende attım bugün sinirlerim bozuk @Araf
180 dakikalık maç oynayan takviye yaptırmayan oyun @ArafSihirli Annem ya da Arka Sokaklar izle, sinirlerin geçsin reis.
Başarılar diliyoruz @sokak sanati'na, ona bile "sinir bozucu" atıyor. Sadece başarılar dilemek istemiştim.
Sadece başarılar diledim orada, samanlıkta iğne aramaya çalışma, bulamazsın.Sinirimi bozmak için yaptığını biliyorum. Amacına ulaşamayacaksın
Sadece başarılar diledim orada, samanlıkta iğne aramaya çalışma, bulamazsın.
adam alamıyorum 20 milyon var bütçede adam satamıyorum yediği gol başına kaleci 1 gol yerse 30 şınav cezası verilecektir dün 15 kere 30 şınav 30 mekik çektirdik adama @sokak sanatiSinirimi bozmak için yaptığını biliyorum. Amacına ulaşamayacaksın
adam alamıyorum 20 milyon var bütçede adam satamıyorum yediği gol başına kaleci 1 gol yerse 30 şınav cezası verilecektir dün 15 kere 30 şınav 30 mekik çektirdik adama @sokak sanati
rüyamda yaptım @sokak sanatiR
Onu nasıl yaptın reis. Ben oyuncuları bile göremiyorum
Ne manipüle etmeye çalışıyorum, ne de sabote. @bazinga bile bu kadar takmadı beni, yendi ve geçti, sen çok taktın kafaya. Yapalım da kurtulalım artık. Psikolojik baskı oluşturmama rağmen psikolojik olarak çökerttim. Amacım da o değildi aslında. Neyse, umarım rahat bir sonuç alırsın, huzurlu bir şekilde bitirirsin.Beni sabote etmeye çalıştığının farkındayım. Daha fazla üzerime oynama. 2 saat kaldı zaten. Olunda bitsin kurtulayım şu maçtan
Ne manipüle etmeye çalışıyorum, ne de sabote. @bazinga bile bu kadar takmadı beni, yendi ve geçti, sen çok taktın kafaya. Yapalım da kurtulalım artık. Psikolojik baskı oluşturmama rağmen psikolojik olarak çökerttim. Amacım da o değildi aslında. Neyse, umarım rahat bir sonuç alırsın, huzurlu bir şekilde bitirirsin.
karşımdaki ekip kupada olmayan ekip @Sherlock ben 30 dakika penaltı 150 dakikalık maçtan çıkan takım @SherlockReis eski takımına, eski saç stiliyle geri dönmüş...
https://twitter.com/x/status/1266139909959622657
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?