Bende yedim ondan domates kafayı
Allah!!! 2 futbolcum satılmış. Geçici zengin oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 84336
@Araf @Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @xdragxx @emreemreu
Forvetleri evertona kaptırdık 180 dakika maç oynadıkBende yedim ondan domates kafayı
Bu arada kasam 0 oldu. 1 kuruş bile kalmadı@Tolstoyevski
Bugünki maçta sponsor parası gelir belkı 1 m civarı. Yeni satışlar yapıp yedekleride tamamlamalıyım😏
Şuna atmış sinir bozucuydu![]()
Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
ben transfer yapamıyorum @xdragxx adamın satılmış benden adam alabilirsin seninkini kurtarırBu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler![]()
![]()
Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler![]()
![]()
ben kaleciyi parçalıcam artık savunma oyuncularınıda takım kaleci yüzünden kötü duruma düştü alan yok @SherlockHocam istifa haberinizi duyurmadan önce yine belki geri dönersiniz demiştim, emin misiniz?![]()
Bu takımı Sir Alex Ferguson gelse bile kurtaramaz, üzgünümHocam istifa haberinizi duyurmadan önce yine belki geri dönersiniz demiştim, emin misiniz?![]()
benden oyuncu alırsan kurtarırsın kaleciye ceza verdim 180 dakika kupa maçı oynattı bilgisayar bana ve adamlarımı almıyor @batuhankaralarBu takımı Sir Alex Ferguson gelse bile kurtaramaz, üzgünüm![]()
Hocam istifa haberinizi duyurmadan önce yine belki geri dönersiniz demiştim, emin misiniz?![]()
ben kaleciyi parçalıcam artık savunma oyuncularınıda takım kaleci yüzünden kötü duruma düştü alan yok @Sherlock
Fav10 Ligi - 15. Hafta (29 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 84346
Ekli dosyayı görüntüle 84347
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
180 dakikalık maç oynayan takımla oynayacaklar @Sherlock @emreemreu avantajlıFav10 Ligi - 15. Hafta (29 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 84346
Ekli dosyayı görüntüle 84347
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
oyuna çok sinirlendim bana dün abartı dakikada maç oynattırdılar