ama bir param olsun alırsam onu laduardia ve grimaldoyu alıcaksın @xdragxxCenk Tosun'u satabilirim sana![]()
90 üstü oyuncum yok neresi iyi beGitmeden iyi oyuncularını en ucuzdan bana satabilirdin![]()
bende attım bugün sinirlerim bozuk @ArafBaşarılar diliyoruz @sokak sanati'na, ona bile "sinir bozucu" atıyor. Sadece başarılar dilemek istemiştim.![]()
Sihirli Annem ya da Arka Sokaklar izle, sinirlerin geçsin reis.bende attım bugün sinirlerim bozuk @Araf
180 dakikalık maç oynayan takviye yaptırmayan oyun @ArafSihirli Annem ya da Arka Sokaklar izle, sinirlerin geçsin reis.![]()
Başarılar diliyoruz @sokak sanati'na, ona bile "sinir bozucu" atıyor. Sadece başarılar dilemek istemiştim.![]()
Sadece başarılar diledim orada, samanlıkta iğne aramaya çalışma, bulamazsın.Sinirimi bozmak için yaptığını biliyorum. Amacına ulaşamayacaksın![]()
Sadece başarılar diledim orada, samanlıkta iğne aramaya çalışma, bulamazsın.![]()
adam alamıyorum 20 milyon var bütçede adam satamıyorum yediği gol başına kaleci 1 gol yerse 30 şınav cezası verilecektir dün 15 kere 30 şınav 30 mekik çektirdik adama @sokak sanatiSinirimi bozmak için yaptığını biliyorum. Amacına ulaşamayacaksın![]()
adam alamıyorum 20 milyon var bütçede adam satamıyorum yediği gol başına kaleci 1 gol yerse 30 şınav cezası verilecektir dün 15 kere 30 şınav 30 mekik çektirdik adama @sokak sanati
rüyamda yaptım @sokak sanatiR
Onu nasıl yaptın reis. Ben oyuncuları bile göremiyorum![]()
Ne manipüle etmeye çalışıyorum, ne de sabote. @bazinga bile bu kadar takmadı beni, yendi ve geçti, sen çok taktın kafaya. Yapalım da kurtulalım artık. Psikolojik baskı oluşturmama rağmen psikolojik olarak çökerttim. Amacım da o değildi aslında. Neyse, umarım rahat bir sonuç alırsın, huzurlu bir şekilde bitirirsin.Beni sabote etmeye çalıştığının farkındayım. Daha fazla üzerime oynama. 2 saat kaldı zaten. Olunda bitsin kurtulayım şu maçtan![]()
Ne manipüle etmeye çalışıyorum, ne de sabote. @bazinga bile bu kadar takmadı beni, yendi ve geçti, sen çok taktın kafaya. Yapalım da kurtulalım artık. Psikolojik baskı oluşturmama rağmen psikolojik olarak çökerttim. Amacım da o değildi aslında. Neyse, umarım rahat bir sonuç alırsın, huzurlu bir şekilde bitirirsin.![]()