Oyuncularımın yaptığı birşey yok.Hava topunda kendi oyuncuların çarpıştı 🤣🤪Ben o kaleciye ceza kestim
2 maçta 6 gol yedi adamı yolluyorum 63 milyona forvetimi neden sakatlıyorsun @secquin
Oyuncularımın yaptığı birşey yok.Hava topunda kendi oyuncuların çarpıştı 🤣🤪Ben o kaleciye ceza kestim
2 maçta 6 gol yedi adamı yolluyorum 63 milyona forvetimi neden sakatlıyorsun @secquin
hakemin kırmızı göstermesi lazım parmağını kırmışssın adamın @secquinOyuncularımın yaptığı birşey yok.Hava topunda kendi oyuncuların çarpıştı 🤣🤪
Bu takımdan bir şey olacağı yok, ben ligden ayrıldım. Herkese iyi eğlencelerFav10 Ligi - 13. Hafta Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde 13 hafta geride kaldı. Manchester United ve Tottenham'ın bu hafta puan kaybetmesiyle; üst üste 6 maçtır kazanan Arsenal, ligin zirvesinde iyice yalnız kaldı...
Ekli dosyayı görüntüle 84141
Ekli dosyayı görüntüle 84142
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Bu takımdan bir şey olacağı yok, ben ligden ayrıldım. Herkese iyi eğlenceler@Sherlock
@Sherlock Chelsea'nin hedefi hep 1 miydi? 2-3 yıl önce 4'tü diye hatırlıyorum.
Anlamsız bir merak.Bildirimlerin arasında görmemişim.
Dediğin gibi, Arsenal'ın hedefi birincilikti önceden diye hatırlıyorum. Niye ki?
Anlamsız bir merak.
Olabilir turnuva bakımından yok dememHazır denk gelmişken yeni bir turnuvaya veya lige dalacak mıyız?Boşta bir adet yerim var, ona göre hareket edebilirim.@Tolstoyevski
Benim de var, Tolscuğum kupayı elinden kaçırınca oyunu bırakmıştır, en az 2 tane boş yeri vardır.Hazır denk gelmişken yeni bir turnuvaya veya lige dalacak mıyız?Boşta bir adet yerim var, ona göre hareket edebilirim.@Tolstoyevski
Olabilir turnuva bakımından yok demem
Benim de var, Tolscuğum kupayı elinden kaçırınca oyunu bırakmıştır, en az 2 tane boş yeri vardır.
Leipzig varsa başka takım tanımamHangi takımlara çöküyoruz?
Önden buyurun, siz başlatın bu sefer.Hangi takımlara çöküyoruz?
Tolstoyevski'nin bıktıran fetişleri sıralı tam liste:Leipzig varsa başka takım tanımam
Tolstoyevski'nin bıktıran fetişleri sıralı tam liste:
1- Totem
2- Alman Disiplini
3- Leipzig
Oyuncuları sürekli antrenmana almama rağmen kadro değeri yerlerdeCidden istifa etmişsin, hedefin 10.'luk zaten ya. Her türlü ulaşırdın, emin misin kararından?
benim hedef çok zor @batuhankaralarOyuncuları sürekli antrenmana almama rağmen kadro değeri yerlerdeZaten yeni transfer yapacak para da yok, uğraşıp averaj takımı olarak devam etmek anlamsız geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?