OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactions: Sherlock
Reactions: Araf
Beni toplu etiketten kaldırabilirsin artık...

Bu saçma oyunla ilgili bağlarımı koparalı çok oldu biliyorsun, artık gerek yok bence...

Beceremediğin her oyuna saçma demen, işte bu yüzden etikette olmaya ve bıraktığın Tottenham'la yüzleşmeye devam edeceksin...

Futboldan anlamadığı da tescillenmiş oldu bu halı saha magandasının.
@MasacRE

Mantık olmayan, sadece para tuzağı olan bir oyuna saçma demem gayet normal ve olması gereken bir şey... Herhangi bir yüzleşme olarak yer almıyor bu durum bende. Sadece tekrar tekrar bu oyunun hala oynandığını görüp sizin adınıza üzülmeme yol açıyor...

Bu saçma oyun futboldan anlayıp anlamamamı belirleyecekse o bahsettiğin futbol denen şeyi ben zaten izlemem bundan sonra...

Reactions: bazinga
feneri osmde şampiyon yaptım @MEnes

Ya para tuzağıymış bilmem neymiş, geç bu işleri.
O kadro değeriyle adam akıllı taktik yapabilmiş olsaydın her türlü şampiyonluk yarışı içerisinde bulunuyordun, kabul et be adam... Beceremedin işte kardeşim, bırak artık bu oyuna suç atmayı. Sanki günümüzde para tuzağı olmayan oyun varmış gibi, laflara bak ya.
Büyük resmi gördüm falan dememişsin bak, unuttun herhalde.

Selçuk İnan gibisin... Sen futbolu bırakmamış olabilirsin ama o seni çoktan bırakmış adaşım...

Başlatılmış olan bir ligde kaldırma yok elbette ama en başta mevcut, ben hiç ellememiştim o ayarlara. Bilgi analisti falan da kaldırılabiliyordu hatta sanırım. İkinci sezon başlamadan ayarlara göz gezdiririm, ne olsun/ne olmasın konusuna beraber karar veririz bu sefer. Öylesi daha makul olacak gibi duruyor.

Reactions: Araf

Bak bak, yine işkembeden sallamış.

Reactions: MEnes
Ulan oyun kendi içinde bile çelişiyor. 1 maç önce farklı kazandığım taktik sonraki maçta farklı kaybediyor. Hem de daha düşük kadro değerli bir rakibe. Bırak şimdi taktiği falan. Hepsi hikaye onların, boş işler.
Her şey antrenman kampı ve coin kazanma üzerine kurulu bu oyunda. Geri kalan tamamen rastgele kurulmuş, kaos düzeni tamamen.
Neyin ne olduğunu görebilecek kadar oynadım bu tarz oyunları merak etme, her şeyin bilincindeyim...
Beceremedim gibi bir cümle benim ağzımdan asla duymayacaksın...

Ben ne yaparsam yapayım futbol benden çıkmaz...

Malesef beceremedin kabul et bunu

Reactions: MEnes and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...