Damien Duff
Favori Üye
biraz espri yapasım geldi hakemlerden sıkıntı bastıVayy reis kahvaltı da yürek yedin galiba
biraz espri yapasım geldi hakemlerden sıkıntı bastıVayy reis kahvaltı da yürek yedin galiba
benim başıma gelenler sana gelseydi her maç bir oyuncum cezalı duruma düşüyor @MEnesBu oyun umrumda olmadığı için kaçıp kaçmamış sayılmam da umrumda değil...
Sen geç onu pompy reisinde diline düştünBu oyun umrumda olmadığı için kaçıp kaçmamış sayılmam da umrumda değil...
Kes sesini, git yapman gerekeni yap burada boş yapacağına...VUR REİS VUR, ÖLMEDİ O DAHA VUR...@MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 88056
Böyle terk etti gitti takımını...
Önemsemediğim bir konu için istediğinizi söyleyebilirsiniz, umursamazlık seviyem çok yüksek olduğu için pek de önemli değil.Sen geç onu pompy reisinde diline düştün
Önemsemediğim bir konu için istediğinizi söyleyebilirsiniz, umursamazlık seviyem çok yüksek olduğu için pek de önemli değil.Ve bunu kimin söylediği de önemli değil...
Aynı bunları diyorum işte bu oyun hakkında bana söylenenlere...
Teşekkürler 🤗🤗@Turkuazz tebrik ederim. Almışsın kupayı.
Teşekkürler sürpriz sonuçTebrikler @Turkuazz
Teşekkürler 🤗 benim açımdan süprizdi@Turkuazztebrik ederim 🤗
teşekkürler 🤗Kupa'da Kazanan Belli Oldu: Manchester United!
Ekli dosyayı görüntüle 88063
Bugün oynanan kupa finalinde Manchester United, rakibi Aston Villa'yı uzatmalara giden karşılaşmada Cristiano Ronaldo ile Anthony Martial'in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve kupayı müzesine götürdü. Aston Villa'nın karşılaşmadaki tek golünü ise Mauro Icardi kaydetti.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manchester United teknik direktörü @Turkuazz, "Ligi ilk dört içerisinde bitirmeyi zaten garantilemiştik, bugün kupayı da müzemize götürmeyi başardık. Bu sezon kendi adımıza iyi işler başardığımızı düşünüyorum, bu kupa değerli taraftarlarımıza armağan olsun. Finale kadar gelen rakibimizi de tebrik ediyorum." dedi.
Biz de kupayı kazanan Manchester United'ı ve takımın menajeri @Turkuazz'ı kutluyoruz...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Ah, kalbim...
teşekkürler 🤗
Bu işin peşini bırakmayacağım... Çok pis şike kokusu aldım. FFF'ye başvuracağım.Geçmiş olsun hocam, finale kadar gelmek de bir başarıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?