Tüm takımlara hazırlık maçı gönderdim can sıkıntısından, 2 beraberlik 1 mağlubiyet geri kalan hepsi win...
Oyuna bakmadım ancak mağlubiyet kesin bize karşıdır...
Tüm takımlara hazırlık maçı gönderdim can sıkıntısından, 2 beraberlik 1 mağlubiyet geri kalan hepsi win...
Muslera sadece 2 tane yemişTüm takımlara hazırlık maçı gönderdim can sıkıntısından, 2 beraberlik 1 mağlubiyet geri kalan hepsi win...
(Çeviremedi)Münih'i çatır çutur yönetiyorum işte, bugün de Liverpool'u haşlanmış yumurtaya çevireceğim hatta.
Oyundaki en aşağılandığım maç bu oldu.
Oyundaki en aşağılandığım maç bu oldu.Unuttum mu acaba bu işleri?
benim yarın manchester cityle var hakem ortalama @Tolstoyevskiİkimiz de çeyrek finalde veda edecek gibiyiz, yarın City kendi evinde haşata çevirecek bizi de.
Yeter artık be, sürekli olumsuz konuşup malı götürüyorsun.İkimiz de çeyrek finalde veda edecek gibiyiz, yarın City kendi evinde haşata çevirecek bizi de.
Ben de diyorum niye daha fazla atamadım, Muslera effect desene...Muslera sadece 2 tane yemiş
Tabi ki hayır...Oyuna bakmadım ancak mağlubiyet kesin bize karşıdır...
lopesi aldım üç yedi @MEnesBen de diyorum niye daha fazla atamadım, Muslera effect desene...
Navas olsa onu bile yemezdiBen de diyorum niye daha fazla atamadım, Muslera effect desene...
2 gün kalmış @DosiNavas olsa onu bile yemezdi1 kalmış o artı şeyde yakında biter sakatlık ve akar paralar
İkimiz de çeyrek finalde veda edecek gibiyiz, yarın City kendi evinde haşata çevirecek bizi de.
Manchester city kapmadan sakat adama ben 42 milyon vermem @Dosi1 yazıyor bende ama sorun değil
12 milyon verdim @DosiGeçecek sakatlığı
Para gelirse huzur da gelir, bana da lazım...Navas olsa onu bile yemezdi1 kalmış o artı şeyde yakında biter sakatlık ve akar paralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?