OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maçlar kaybedilebilir, yenilmek de bu hayatın bir parçasıdır ancak böyle de kaybetmezsin be kardeşim. Böyle de kaybetmezsin; koskoca Bayern camiası resmen rezil rüsva olmuş, resmen örselenmiş. Yılların Alman disiplini, Brezilya isimli milli takıma 7 (yedi) gol atmış Alman disiplini ele ayağa düşmüş. Bayern taraftarları adına ben utandım yahu, ben utandım... Hayır takımın teknik direktörü de birbirinden iddialı cümlelerle maça çıkmıştı. Yumurta mı dersin, omlet mi dersin, haşlama mı dersin... Yumurta isimli besin gıdasının bütün alternatiflerini sevgili Liverpool'umuza yakıştırmıştı maçtan önce. Ancak gel gör ki bu adamın sahtekar olduğu, bu adamın taktikten falan anlamadığını, taktik deha olmadığını ve futboldan zerre anlamadığını bu maç ile beraber anlamış olduk...

Sayın Klopp hocama, sevgili Liverpool camiasına ve çok değerli paydaşlarına bu gerçekleri bizlerin de görmesini sağladıkları için çok teşekkür ediyorum.

İkimiz de çeyrek finalde veda edecek gibiyiz, yarın City kendi evinde haşata çevirecek bizi de. :A

Böyle diye diye mağlup etmediğin, haşat etmediğin, tokatlamadığın ve rezil rüsva etmediğin takım kalmadı senin de be adam. Birisi çok iddialı konuşur, birisi totem yapacağım diye söylemediği yalan kalmaz... Bu nedir kardeşim, ben nasıl bir turnuva içerisine düştüm böyle... Ajax olarak, tek başımıza forumun karizmasını kurtarıyoruz resmen yahu... Totem? Olmaz... Fazla böbürlenmek? Olmaz... Kendimizi diğer tüm takımların önüne koymak? Asla... Takımı süper starlar ile doldurup, ego kasmak? Olmaz... Biz Ajax camiası olarak, Johan Cruyff dedemizin bizlere bıraktığı yegane mirası büyütmek amacı ile mücadelemizi yürüteceğiz... Nedir bu yegane miras? Güzel futbol, genç futbolculardan maksimum verimi almak, pas futbolu ve en ama en önemlisi MÜTEVAZİLİK... Ajax, Hollanda'dır... Ajax, Fav10'dur... Ajax, her şeydir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...