HaklısınMutsuzluk dediğin nedir bir AN'dır. Sonra gider yerini mutluluğa bırakır...
Kalecimin tedavisinin bitmesina az kaldı.
3 saate @Tolstoyevski ile kupa maçımız var. Neyseki yetişecek Navas
HaklısınMutsuzluk dediğin nedir bir AN'dır. Sonra gider yerini mutluluğa bırakır...
Kalecimiz Navas sakatken bizimle dostluk maçı oynamayı nasıl kendinize yakıştırdınız @MEnes @batuhankaralar😡😡😡
yedek kaleci alsan iyi olacak yine sakatlanabilir bende bir yedek kaleci alabilirim kepaya güvenemem adam 6 yedi @Dosi adamda mesut var @DosiHaklısınsevdim bu lafı
@secquin bi sen eksiktinKalecimiz Navas sakatken bizimle dostluk maçı oynamayı nasıl kendinize yakıştırdınız @MEnes @batuhankaralar😡😡😡
Var yedek kalecim ama beğenmiyorum. Şuan bütçem az
benimde defans fenerbahçenin 1 üstü @DosiVar yedek kalecim ama beğenmiyorum. Şuan bütçem az
Ne zaman haksız oldum ki zaten...Haklısınsevdim bu lafı
Kalsın... Moralim 0 olduUmut'la ilgili resmi atmayayım istersen...
Nasıl yani bırakmış? Nezaman söyledi niye?Ne zaman haksız oldum ki zaten...
Tols bırakmış ki takımı sen uyuyorsun.Computer'la maç yapacaksın o yüzden yenersin heralde...
Hazırlık maçları yorgunluk yapmıyor oyunculara benim bildiğim.
Tols bıraktı mı bizi anlamadım? Ne diyor MEnes?Adaşıma bak, kısa zamanda oyunu çözmüş. Millete bilgi veriyor.@Dosi
yarın leichester cityle maçım @DosiKalsın... Moralim 0 oldukalecimin tedavisi uzatıldıniye uzatılıyor ya! @Sherlock @Tolstoyevski
@Araf 'ın futbolcuları zarar verdi kalecime
Eee şov yapmak bizim işimiz...Adaşıma bak, kısa zamanda oyunu çözmüş. Millete bilgi veriyor.@Dosi
Kupaya 2. turdan katılmamızı protesto ediyoruz. Sahaya yedek takımımızla çıkacağız.Kupa - 2. Tur Fikstürü:
Bugün kupada 2. tur maçları oynanacak. Bazı takımlar kupaya 2. turdan katıldığı için maç yapmak zorunda kalırken, bazı takımlar ise oyuncularını dinlendirme fırsatı bulacak.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Kupaya 2. turdan katılmamızı protesto ediyoruz. Sahaya yedek takımımızla çıkacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?