Kampa girerimBeni yenersin istersen, sonuç olarak taktik dehası değilim.
Kampa girerimBeni yenersin istersen, sonuç olarak taktik dehası değilim.
Feneri oyunda şampiyon yaptım çifte kupaylaMutsuzluğumdan keyif almış resmen
Hollanda'yı boş bulunca hemen çöktük üstüne.En kolay grup @DarkLegenD 'in grubu olmuş çünkü bütün rakipleri PC. E ve F grupları ise özellikle F grubu ölüm grubu malum. E grubunda İspanya tur atlar gibi, ikinci ise İsveç-Polonya maçının galibine bakar yani @Dosi ve @Araf arasında kıran kırana geçecek çekişmeli bir milli maç sonucu o grubun kaderi belirlenir...
Harikaymış, kalitemize yakışır bir hocanın aramasında çıkmamız normal.Löw'le alakalı bir fotoğraf bulayım dedim burada kullanmak için, önüme hocaların hocası çıktı... @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 86476
Haberimiz yok ki olsa bende katılırdımEkli dosyayı görüntüle 86407
Hazır buradayken Euro 2020 ekibine de hatırlatma yapayım.
@Tolstoyevski @Turkuazz @Araf @Dosi @bazinga @DarkLegenD @Felon @xdragxx @pompy
Bu kadarız sanırım.
Haberimiz yok ki olsa bende katılırdım
Milli takım da istifa butonu niye yokEuro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86418
Ekli dosyayı görüntüle 86419
@Tolstoyevski @Turkuazz @Araf @Dosi @bazinga @DarkLegenD @Felon @xdragxx @pompy
Milli takım da istifa butonu niye yok
Biraz yoğunum ondan yoksa zaten keyif alıyorum aslında ama yoğunluktanSen söyleyince fark ettim olmadığını, muhtemelen yalnızca yedi gün sürdüğü içindir.
Kazanarak başlamışsın, niye ki?
Biraz yoğunum ondan yoksa zaten keyif alıyorum aslında ama yoğunluktan
Haklısın sanıyorum kısa sürdüğü için o buton yok sorun yokAnladım ama dediğim gibi yedi haftalık (aslında günlük oluyor) olduğu için yoktur.
Kolay gelsin bu arada.
Sahipsiz kazanmış takımlar var. Onlardan birini seç😊 hem geriden başlamamış olursunHaberimiz yok ki olsa bende katılırdım
Bana birşey gelmedi.Gelse okeylerdim hemen 😂 bir dahakine artıkSen dahil herkesi davet etmiştim OSM üzerinden, gelmedi mi?
Başladığı için katılamıyormuşum malesefSahipsiz kazanmış takımlar var. Onlardan birini seç😊 hem geriden başlamamış olursun
Bana birşey gelmedi.Gelse okeylerdim hemen 😂 bir dahakine artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?