OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kırmızı kafa istiyor senin canın sanırım. Takımda biraz para birikmiş. Bu sefer orta saha taktiği planlıyorum sana

@MEnes keşke benim maçtan önce istifa etseydin
Seni kızdırmayı özlemişim.

Önceki mesajlara bak, seni de etiketledim. @bazinga'ya da aynısını yaptım, o da aynısını yaptı. Sonunda da "Brighton mıydı neydi" olduk.

Reactions: sokak sanati
Seni kızdırmayı özlemişim.

Önceki mesajlara bak, seni de etiketledim. @bazinga'ya da aynısını yaptım, o da aynısını yaptı. Sonunda da "Brighton mıydı neydi" olduk.

Ben senin amacını anlamıştım. O anlayamamış. Karşı tarafı rahat bir maç olacağına inandırıp galibiyet alma peşindesin. Çok tehlikeli hareketler bunlar

Reactions: Araf
Ben senin amacını anlamıştım. O anlayamamış. Karşı tarafı rahat bir maç olacağına inandırıp galibiyet alma peşindesin. Çok tehlikeli hareketler bunlar
İşte o anladı da, ona göre karşılık veriyor. O da "sen kazanırsın" moduna sokuyor beni. Gerçi sonuç olarak kadro değerleri bakımından rahat galibiyet alacağını söylüyorum, kötü de söylemiyorum şimdi. Maksadım da o değil.

Reactions: sokak sanati

Artık kadro değerlerimiz aynı gibi. Senin şansın daha yüksek bu sefer.

Geçen sefer 200 bin vardı. Anca 1 gol atabildim. Şimdi hiç şansım yok. En iyi ihtimalle beraberlik.
Uzun zamandır transfer de yapamadım, büyük sıkıntı yaşayacağım. Antrenman ve dostluk maçıyla oyuncuların değerlerini artırdım da, bir yere kadar. Liverpool maçından sonra, önce @Turkuazz farkla yenecek, sonra @sokak sanati. 🙄

@Dosi, oyuncun tekrar transfer listesinde. Satın alıp tekrar satabilirsin.

Reactions: Dosi
Haber için sağol. Hallettim
Hemen transfer etmiş.

Manuel Neuer'i 68 milyon euroya transfer listesine koydum, transfer olmadı daha hiç. 60 milyon euroya düşürdüm, bakalım şimdi ne olacak. Yine kalacak büyük ihtimalle de, neyse.

Reactions: Dosi
Hemen transfer etmiş.

Manuel Neuer'i 68 milyon euroya transfer listesine koydum, transfer olmadı daha hiç. 60 milyon euroya düşürdüm, bakalım şimdi ne olacak. Yine kalacak büyük ihtimalle de, neyse.
Navas harici ben de satamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...