OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostluk maçlarına çok fazla takma kafaya, belli olmuyor ne olacağı. Diğer oyuncular da etkili, form ve moral durumuna da dikkatli bir şekilde bakman gerekiyor.

Reactions: Dosi
Artık sonlara girdik ve yeniliyoruz hepimiz. Kafaya takma. Birlikte vakit geçirmemiz önemli. Fenerbahçe ile iyi iş çıkardın. Burda kötü olsak önemli değil.
çifte kupa onuda telefondan becerdim facebook hesabı olmuyor ozaman türkiyeye gelmemişti ıphone o zaman uygulaması yoktu o zaman fenerbahçe telefonu vardı

Dostluk maçlarına çok fazla takma kafaya, belli olmuyor ne olacağı. Diğer oyuncular da etkili, form ve moral durumuna da dikkatli bir şekilde bakman gerekiyor.
Ben biraz boşveriyorum bu ara. Ne çıkarsa bahtıma

Bugün pompy'e kıyamıyorum ama artık kamp düşüneyim

Reactions: Araf

Dostluk maçlarının skorları yanıltıcı oluyor ya, onları dikkate almaya gerek yok ama satışından kar yaptığın sürece kendisini al-sat yapmaya devam edebilirsin tabii.

Koyduğun gibi satılması her seferinde ilginç yalnız, ben bayadır doğru düzgün satış yapamıyorum.

podolskiyi satabildim Fenerbahçe şampiyonlar ligi biletinide aldı oyunda @Sherlock sadece 5 gol yedim fenerle galatasaraya türk telekomda 6 atıyordum @Sherlock @Dosi

Dostluk maçlarını önemsemiyorum. Hatta haftada 1-2 bakıyorum o da aklıma gelirse

Başka futbolcularım satılmıyor genelde ama Navas hemen gidiyor

4 jetonluk birşey ben mecburen harcıyorum senin maça kısmet değilmiş bir tek luis alberto oldu diğer maçta adam cezalıydı
Şimdi 8 jetona kıydım hem @bazinga hem de @Sherlock u yendik. Seninle oynmaya hazırız

@Sherlock ile olan dostluk maçında 4 oyuncum gelişti.
@bazinga ile olanda niye gelişim olmadı bilmiyorum
ilk onla oynadık

İstersen geri dön takımına, hazır takımın yeniden zirve yarışına girmişken. Gerçi yine o potadan uzaklaştırabilirsin takımı, hiç o topa girmek istemezsin.
Hiiiç işim olmaz, baksana 9 puan fark varmış liderle. Şampiyonluk potası falan değil bu.

Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...