Oraya bir 0 puan daha yazmanızı rica edeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 82331
Ön görün şahane
Hangi taktikle oynadın bu arada. Söylede biz düşmeyelim o hataya
Oraya bir 0 puan daha yazmanızı rica edeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 82331
Kadro kardeşim kadro... Kapitalizmin beşiğini verdiler bize nasıl zirveye oynamayalım.
O kadar da kapitalist düzenin bir kadrosu değildi, daha mütevazı bir kadroydu. Arap Kral satın aldı kulübü sanırım, bu yüzden kapitalist düzenin bir kadrosu oldu. @Turkuazz ve @secquin'i kadro değeri konusunda geçtiğin gün, kapitalist düzenin zirvesinde yer alacaksın.Kadro kardeşim kadro... Kapitalizmin beşiğini verdiler bize nasıl zirveye oynamayalım.
Evet biraz çeşitli ayarlamalar yaptık, yapmadık diyemeyeceğim...
Lütfen oyuncularına biraz daha sakin oynamalarını, bunun bir oyun olduğunu anlat hocam.Zidane nin ayağı kırıldı ! Federasyona gerekli cezanın verilmesi için gerekli itirazlarımızı yaptık 😂Güçlü rakibimize karşı yine son bölümde yediğimiz bir golle boyun eğdik. Güzel günler göreceğiz inşallah pek yakında.
@Sherlock gibi alıp alıp, en yüksek değere sat, bir müddet sonra ulaşırsın zaten. Başlarda düşüktü, şimdi çoğu kadroyu geçti değer bakımından.Evet biraz çeşitli ayarlamalar yaptık, yapmadık diyemeyeceğim...Ama kadro değeri olarak saydığın 2 arkadaşı geçmek biraz zor, o kadar yoğun çalışmalar peşinde değilim şu sıralar.Genç ve dengeli bir kadrom var, elimdekileri maksimum eğitimle yükseklere çıkardığımda yeterli olacak bana.Yine de çok gerekli gördüğümde takviye yapma ihtimalim var tabii.
Gönder gelsin. Taktik maktik yok bende yine, sana özel taktik yapmayayım. Ne çıkarsa bahtına artık.@Araf hazır mısın dostluk maçına
Yapıyorum da yine de kurtarmıyor kısa vadede.@Sherlock gibi alıp alıp, en yüksek değere sat, bir müddet sonra ulaşırsın zaten. Başlarda düşüktü, şimdi çoğu kadroyu geçti değer bakımından.
Gönder gelsin. Taktik maktik yok bende yine, sana özel taktik yapmayayım. Ne çıkarsa bahtına artık.
Kaç yaşında adama utanmadan top oynatıyorsunuz bir de sakatlanınca çirkefleşiyorsunuz, yakışmıyor hocam. Benim takım oyuncularım fair play'e uygun hareket etmiştir.Lütfen oyuncularına biraz daha sakin oynamalarını, bunun bir oyun olduğunu anlat hocam.Zidane nin ayağı kırıldı ! Federasyona gerekli cezanın verilmesi için gerekli itirazlarımızı yaptık 😂
Atarsan hava atma ama, ben hiç uğraşmadım bile.Dur yeni taktik deneyeceğim. Diğer ligde 6 tane attım o taktik ile. Bakalım burada ne yapacak.
Atarsan hava atma ama, ben hiç uğraşmadım bile.
Adamın ayağı kırılmış hocam ayağı 😂 Bunun neresi fair play.Sonuna kadar hakkımızı arayacağız.Futbol federasyonuna güvenimiz tam.İnanıyoruz ki en ağır cezayı verecektir 😂Kaç yaşında adama utanmadan top oynatıyorsunuz bir de sakatlanınca çirkefleşiyorsunuz, yakışmıyor hocam. Benim takım oyuncularım fair play'e uygun hareket etmiştir.
Full defans yaptım fark yemeyelim diye daha da ters teptiÖn görün şahane
Hangi taktikle oynadın bu arada. Söylede biz düşmeyelim o hataya
Fark etmez, altı üstü dostluk maçı, sorun olmaz.Defans 4 oyuncu kalmış. 1'i antrenmanda. Yeni oyuncu helee o gelince yaparım maçı. Şimdi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?