OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine rahat bir galibiyet almışım... MESSI KRAL'ım bu sefer özlediğimiz şovunu yapmış 3 gol 1 asist ile... :A

Kadro kardeşim kadro... Kapitalizmin beşiğini verdiler bize nasıl zirveye oynamayalım. :A
O kadar da kapitalist düzenin bir kadrosu değildi, daha mütevazı bir kadroydu. Arap Kral satın aldı kulübü sanırım, bu yüzden kapitalist düzenin bir kadrosu oldu. @Turkuazz ve @secquin'i kadro değeri konusunda geçtiğin gün, kapitalist düzenin zirvesinde yer alacaksın. :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and MEnes
O kadar da kapitalist düzenin bir kadrosu değildi, daha mütevazı bir kadroydu. Arap Kral satın aldı kulübü sanırım, bu yüzden kapitalist düzenin bir kadrosu oldu. @Turkuazz ve @secquin'i kadro değeri konusunda geçtiğin gün, kapitalist düzenin zirvesinde yer alacaksın. :A
Evet biraz çeşitli ayarlamalar yaptık, yapmadık diyemeyeceğim... :A Ama kadro değeri olarak saydığın 2 arkadaşı geçmek biraz zor, o kadar yoğun çalışmalar peşinde değilim şu sıralar. :A Genç ve dengeli bir kadrom var, elimdekileri maksimum eğitimle yükseklere çıkardığımda yeterli olacak bana. :A Yine de çok gerekli gördüğümde takviye yapma ihtimalim var tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
O değil de daha hazırlık maçlarında bile gol atamıyoruz doğru dürüst. :(

Cavani'yi satın aldık bi de. :(

Şu an takımım hala hazır değil.Malesef oyuncu satış sürecimiz istediği gibi gitmediği için kadro seviyesi beklediğimizin altında.Büyük arsenal kulübü 1-0 lar ile maç almamalı.Burası ersun yanalın yada abdullah avcının çalıştırdığı fenerbahçe yada başahşehir değil.Yarın takım kaptanlarımı çağırıp durumu masaya yatıracağız.Bu sırada da yönetim uyumayıp kaynak arayışı içine grecek, scout ekiplerimizde elle tutulur bir oyuncu listesiyle karşımıza geleceklerdir. 😂

Güçlü rakibimize karşı yine son bölümde yediğimiz bir golle boyun eğdik. Güzel günler göreceğiz inşallah pek yakında. :A
Lütfen oyuncularına biraz daha sakin oynamalarını, bunun bir oyun olduğunu anlat hocam.Zidane nin ayağı kırıldı ! Federasyona gerekli cezanın verilmesi için gerekli itirazlarımızı yaptık 😂

Evet biraz çeşitli ayarlamalar yaptık, yapmadık diyemeyeceğim... :A Ama kadro değeri olarak saydığın 2 arkadaşı geçmek biraz zor, o kadar yoğun çalışmalar peşinde değilim şu sıralar. :A Genç ve dengeli bir kadrom var, elimdekileri maksimum eğitimle yükseklere çıkardığımda yeterli olacak bana. :A Yine de çok gerekli gördüğümde takviye yapma ihtimalim var tabii. :A
@Sherlock gibi alıp alıp, en yüksek değere sat, bir müddet sonra ulaşırsın zaten. Başlarda düşüktü, şimdi çoğu kadroyu geçti değer bakımından. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Lütfen oyuncularına biraz daha sakin oynamalarını, bunun bir oyun olduğunu anlat hocam.Zidane nin ayağı kırıldı ! Federasyona gerekli cezanın verilmesi için gerekli itirazlarımızı yaptık 😂
Kaç yaşında adama utanmadan top oynatıyorsunuz bir de sakatlanınca çirkefleşiyorsunuz, yakışmıyor hocam. Benim takım oyuncularım fair play'e uygun hareket etmiştir. :A

• Güldürdün
Reactions: secquin
Kaç yaşında adama utanmadan top oynatıyorsunuz bir de sakatlanınca çirkefleşiyorsunuz, yakışmıyor hocam. Benim takım oyuncularım fair play'e uygun hareket etmiştir. :A
Adamın ayağı kırılmış hocam ayağı 😂 Bunun neresi fair play.Sonuna kadar hakkımızı arayacağız.Futbol federasyonuna güvenimiz tam.İnanıyoruz ki en ağır cezayı verecektir 😂

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...