OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Maçlar Oynanıyor" diyor, ardından izletiyor işte.
90 dakika sürmüyor olması lazım ama hiç kaç dakika boyunca beklettiğine de dikkat etmedim.

"Maçlar Oynanıyor" diyor, ardından izletiyor işte.
90 dakika sürmüyor olması lazım ama hiç kaç dakika boyunca beklettiğine de dikkat etmedim.
saatler sürer yazıyor antremanı ona göre ayarlardım bilseydim resmen klube darbe oldu bu

Reactions: Sherlock
Fazla fazla konuşulur, o konuda rahat olabilirsin. Şimdi 600 mesajı geçtiysek, maçlar başladıktan sonra daha da geçeriz. Ayrı konu üşendirmezse açabilirsin istersen her hafta. Senin bileceğin iş.

Her gün açılır bir tane konu, o bir şey değil. Dediğim gibi bugün bir bakayım, ona göre karar veririm.
Olmazsa anket koyarız, milli irademiz ne derse o.

Reactions: Araf
10-60 dakika arasıymış net değilmiş tüh

Bizim futbu çok daha iyiydi @bazinga millet kıymetini bilemedi

Reactions: bazinga
Her gün açılır bir tane konu, o bir şey değil. Dediğim gibi bugün bir bakayım, ona göre karar veririm.
Olmazsa anket koyarız, milli irademiz ne derse o.
futbuda bile skor gol krallığı asist krallığı konusu vardı ve haftanın menajer puanı konusu burdada bu konular gerekli bence

Reactions: Sherlock
Heyecanla bekleyenlerin hepsi kaybedecek, şuan burada olmayanlar kazanacakmış gibi bir his doğdu içime.
Umuyorum yalan yanlış bir histir.

Reactions: MEnes
taraftar söyledi @xdragxx sizin takım sahaya çıkmak istemiyormuş ikinci yarı için bize yeter bu kadar demişler

futbuda bile skor gol krallığı asist krallığı konusu vardı ve haftanın menajer puanı konusu burdada bu konular gerekli bence

İstatistikler için konu açarız ya onlarda sıkıntı yok, sadece her maç haftası için ayrı konu açılmalı mı ona bakacağız.

Benim bildiğim her ligin maç süreleri farklı. Kimi 15 dakika sürüyor, kimisi de 1 saat. Sanırım biz 45 dakikalık olana veya 1 saatliğe denk geldik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...