OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 1-7 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9-10 maçtır galibiyet serisiyle lige ambargo koyan ve kadro diğeriyle bir numarayı oynayan Everton'a hem de deplasmanda çelme takmışız... Kazanamayacaksan, kaybetmeyeceksin... @Sherlock

giphy.gif

Ahahahaha bu oyun artık benle dalga geçmeye başladı :A 88'de direk 89'da karşı karşıya kaçır 91'de gol ye bu artık başka bir şey :A

Son dakikalarla yediğimiz golle 1-0 mağlup olduk, bugün paramparçayız...

2.sezon başka alternatif varsa ona geçelim bu oyun beni kontak etmeye başladı :A

9-10 maçtır galibiyet serisiyle lige ambargo koyan ve kadro diğeriyle bir numarayı oynayan Everton'a hem de deplasmanda çelme takmışız... Kazanamayacaksan, kaybetmeyeceksin... @Sherlock

giphy.gif

Çelme taktığın büyük takımlar... Bunların artık bir listesini yapmak lazım, kapitalist düzenin bir numaralı düşmanısın. :A

önceleri 16 da kalmak yeter diyordum. Şimdi hedef ilk 12 de olmak :A
Güzellerin kura çekimiyle uğraşmaktan burayı unutmuşum.
Ben dün 14 iken hedef 12 dedim ve oluvermişim :Z
@bazinga tebrikler. Sana @MEnes 'in takımını çok büyütme demiştim. Son zamanlarda zar zor ilerliyordu zaten :A
@emreemreu sana da tebrikler. Ben de Arsenal'dan bir puan kapmıştım.

@Sherlock sana yaklaşmışım :A
@Tolstoyevski en büyük tebrik sana. Galibiyet serisine son vermişsin Everton'un :A
@Araf şov yapmış :A

@xdragxx geçmiş olsun. Zar zor almışız maçı 😱
12. sırada kendimi görünce ben:
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif

@bazinga tebrikler. Sana @MEnes 'in takımını çok büyütme demiştim. Son zamanlarda zar zor ilerliyordu zaten :A

@Tolstoyevski en büyük tebrik sana. Galibiyet serisine son vermişsin Everton'un :A

Ekli dosyayı görüntüle 85406

İlk 10 olsun yeni hedefin, zira gümbür gümbür geliyorsun ve bize de büyük tehdit durumundasın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 85406

Saray dedik, sarayı yıkacağız ve kapitalizmi bitireceğiz dedik... Saray bizi yok ediyor resmen, Tottenham’ı yenmek nedir sayın hocam... Yine kapitalizm kazandı... @bazinga

Bu arada evet Dosi hanım, varlığınızı hissettirmeye başladınız. Tedirginim. :A

Yok daha erken ona. 12.yi korumam gerekiyor şimdilik :A çok yakın puanda rakipler :A
Evet 2016 YGS’si gibi büyük bir yığılma var, birkaç maçlık seri bile en üstlere iyice taşıyabilir her an herkesi. :A Ben galip gelmeyi unuttum, 4 maçtır kazanamıyoruz haliyle ilk 10’un altına düşmem için bir iki maç kaldı mesela. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet 2016 YGS’si gibi büyük bir yığılma var, birkaç maçlık seri bile en üstlere iyice taşıyabilir her an herkesi. :A Ben galip gelmeyi unuttum, 4 maçtır kazanamıyoruz haliyle ilk 10’un altına düşmem için bir iki maç kaldı mesela. :A

Everton’dan 12 puan değerinde bir beraberlik almışsın hala kazanamıyorum diyorsun be adam. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Saray dedik, sarayı yıkacağız ve kapitalizmi bitireceğiz dedik... Saray bizi yok ediyor resmen, Tottenham’ı yenmek nedir sayın hocam... Yine kapitalizm kazandı... @bazinga

Bu arada evet Dosi hanım, varlığınızı hissettirmeye başladınız. Tedirginim. :A
Ben gidip dinleneyim ve yavaş yavaş 40 tane güzelin fotolarını tek tek indireyim telefona :(

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...