Diğer Orphan Black 4. Sezon Yorumları

4x8

Vasat bölümdü aklımda önemli bir şey kalmamış bu bölümle ilgili.

6+ /10

--------------------

4x9

İyi bölümdü. :)

Rachel reyis çok güzel halletti meseleyi. :A Delphine de geri dönüyor. :)

Bakalım sezon finalinde bizi neler bekliyor. Klon partisi isteriz yine. :Z

8/10

4x10 (Sezon Finali)

Güzel bir sezon finali oldu. :)

Klonların yüz karası Rachel son anda yaptı yapacağını. Çakma gözüne çomak soktuğumun karısı ya. :)

Delphine’in dönüşü ve Cosima ile olan sahneleri çok güzeldi. Umarım Cosima'ya bir şey olmaz.

Bölümde Allison ve Helena'yı (yeterince) görmememiz üzücü oldu.

8/10

4x10 (Sezon Finali)

Olaylar olaylar. :) İyi bir sezon finaliydi. Bence bu sezon genel olarak da hiç fena değildi. 3. sezondan çok daha iyi olduğu kesin en azından. :)

İyi ki Rachel'ı övdük. :(

Cosima ve Delphine kavuştular sonunda da keşke daha iyi şartlarda olsaydı. Cosima ölecek diye korka korka izliyoruz diziyi. :(

Krystal'ın sahneleri çok güzeldi. Sarah'ı beğenemedi. :A Çok sevdim ben bu klonu ya karakteri gıcık ama izlemesi çok keyifli, Tatiana döktürüyor. :D

#ÇareHelena. Bence Kira ve S'i o durumdan anca o kurtarır. :) Gerçi Felix de var di mi? :A

Sarah'ın ve Susan'ın hayatta kalmaları üstelik Sarah'ın kaçması falan biraz zorlama geldi bana da neyse. Gerçekçiliği ön planda tutmayı vaat eden bir dizi değil zaten, görmezden gelebiliriz. :):)

8/10

orphan blacıda tamamladık sonradan topluca izlediklerimi sezon finali değerlendirmesiyle bitiriyorum bunada sezon finali yorumuyla ve içinde genel sezon yorumuda katabilirim yapalım bakalım öncelikle berbat 3.sezondan sonra ümidim bitmişti bu sezon toparlamışlar genel olarak başarılı bir sezon oldu harcel ağırlıklı helena ağırlıksız olmasına rağmen güzel bir sezondu 5.sezon final sezonu olucak şimdi sadece daredevil kaldı onuda bitirip ekime kadar rahat edicem :A
@OzaN @sürgünüm @destere

10.bölüm sezon finali
3 bölüm hariç sanırım helenasız geçti gözden kaçırdığım olmadıysa ı en etkili bölümü 9.bölümdü o adamı öldürmesi :A rachele güvenmiyordum ben öyle karakterlere güvenmem sezon finalinde ne mal olduğu ortaya çıktı :A
saranın o halde adım atamaması gerekirken kız kaçıyor ve çokta uzağa kaçmış :A
kızı yine tehrikede falan bu klasikleşti aslında ama 3.sezonun ardından güzels ezondu diyelim final sezonunu bekliyoruz artık :F

S04 B09-10

Biraz sıkılarak izledşm. Sevdiğim karakterler olmasa bırakacam derdim ama neyseki son sezon olacak.

Helena harika ya adamı aniden okladı:A Rachel'ın da boğazını keser aniden bi yerden cıkar sandım ama olmadı. Oysa öyle bişey olsa süper olurdu:X Zaten Rachel beyaz filan giyinmişti Sarah ve Susan'ı kesip biçerken:X Heelana gelip boğazına baltayı saplasaydı iyiydi:X
Cosima ve sevgilisinin buluşması iyiydi. Ama cosima öl artık sıktın.

Kyristal karakteri de komikti :X

Son sezonda görüşürük artık.

2 bölüme ortalama 7.5'tan 8/10 vereyim bari:T:

Dizi çok muazzam gitmiyor mu?

Donnie izlediğim en iyi komik karakter olabilir, Donnie ve Alison izlediğim en iyi komik ikili, bundan eminim. İkilinin her sahnesine gülüyorum neredeyse, ciddi ciddi kahkaha atıyorum. Bu sahne favorim;

9. bölüme kadar.

Muazzam bir sezon oluyor. Her bölüm akıyor resmen. Kardeşlerin bir araya gelmesini dört gözle bekliyorum, umarım Rachel yamuk yapmaz.

Helena'nın gidişi çok sessiz oldu, dönüşü bomba gibi olur.- dönecek gibi değil ama neyse-

+8.7/10