İzle izle özellikle ilk sezonu çok iyi.Benim bir arkadaş bunu önerdi bana. Sizce izlenmeye değer mi?
İkinci sezonu kötüyse neden izleyeyim. Bana neler vadediyor anlatır mısın?İzle izle özellikle ilk sezonu çok iyi.
Iyy saftirik seni Ben izleme kararı almadan ağlatmışsa ben ne yapayım.
Hayır öyle değil sana tavsiye edildiği an bölüm kendi içinde değişmiş Evren buİkinci sezonu kötüyse neden izleyeyim. Bana neler vadediyor anlatır mısın?
İkinci sezonu kötü demedim ilk sezonu diğerlerinden de iyi dedim. İlgi çekici bir konusu var başroldeki kadın çok başarılı ve birbirinden farklı karakterleri canlandırıyor. Bazen komik, bazen merak uyandırıcı, bazen heyecanlı bir dizi işte.İkinci sezonu kötüyse neden izleyeyim. Bana neler vadediyor anlatır mısın?
Evren'e mesaj mı yolladığımı ima ediyorsun Çeşitli söylentiler var bu konuda aslında ama mübalağa ettiklerini sanıyordum meğer doğruymuşHayır öyle değil sana tavsiye edildiği an bölüm kendi içinde değişmiş Evren bu
Doğru ben niye böyle bir yargıya varmışım içim mi kötü anlamadım kiİkinci sezonu kötü demedim ilk sezonu diğerlerinden de iyi dedim. İlgi çekici bir konusu var başroldeki kadın çok başarılı ve birbirinden farklı karakterleri canlandırıyor. Bazen komik, bazen merak uyandırıcı, bazen heyecanlı bir dizi işte.
Bazen kulak asEvren'e mesaj mı yolladığımı ima ediyorsun Çeşitli söylentiler var bu konuda aslında ama mübalağa ettiklerini sanıyordum meğer doğruymuş
Doğru ben niye böyle bir yargıya varmışım içim mi kötü anlamadım ki
Bu hafta gaza basıyorum ben bugün başlangıcı yaptım. 10. bölüme yetişeceğim.
Ben 9un altyazısını bekliyorum da sezon boş olunca yorum yapasım gelmiyor