Diğer Orphan Black 4. Sezon Yorumları

Benim bir arkadaş bunu önerdi bana. Sizce izlenmeye değer mi? :D

İkinci sezonu kötüyse neden izleyeyim. Bana neler vadediyor anlatır mısın? :A

Iyy saftirik seni :D Ben izleme kararı almadan ağlatmışsa ben ne yapayım. :A
İkinci sezonu kötü demedim ilk sezonu diğerlerinden de iyi dedim. :D İlgi çekici bir konusu var başroldeki kadın çok başarılı ve birbirinden farklı karakterleri canlandırıyor. Bazen komik, bazen merak uyandırıcı, bazen heyecanlı bir dizi işte. :):)

Hayır öyle değil sana tavsiye edildiği an bölüm kendi içinde değişmiş:A Evren bu :F
Evren'e mesaj mı yolladığımı ima ediyorsun :A Çeşitli söylentiler var bu konuda aslında ama mübalağa ettiklerini sanıyordum meğer doğruymuş :A

İkinci sezonu kötü demedim ilk sezonu diğerlerinden de iyi dedim. :D İlgi çekici bir konusu var başroldeki kadın çok başarılı ve birbirinden farklı karakterleri canlandırıyor. Bazen komik, bazen merak uyandırıcı, bazen heyecanlı bir dizi işte. :):)
Doğru ben niye böyle bir yargıya varmışım içim mi kötü anlamadım ki :A

S04B05
Ayy sıkılarak izliyorum artık. Habire yeni klon çıkıyor sıkıyor da:T:
Duncan mıdır nedir o öpüşmesi neydi bee?
Helenada bölüm boyunca yoktu.
6/10

4x3

İzleyeli birkaç gün oldu bahsedeceğim pek bir şey yok ama boş geçmeyeyim dedim. Durgun bir bölümdü gerçekten. Daha iyi olur umarım sonraki bölümler. :)

7/10

4x7

Birkaç sahne dışında tırt bir bölümdü.

Haftalardır Delphine'nin hayatta olmasıyla ilgili bir şey duymayı bekliyordum. Felix yaşadığını söyleyince ekranı öptüm. Cosima mutlu olsun artık, kavuşma sahneleri çok güzel olacak. :)

6/10

4x8

İşleri baya batırıp karıştırdılar.

Bayan S.'in şakası yok. Dedektif Duko’dan kurtulduk sonunda. :)

Sarah ve Rachel anlaşma yaptılar. Umarım bu sefer Rachel bir yamuk yapmaz bizimkilere.

Helena olmayınca dizinin tadı tuzu da olmuyor. Neyse ki haftaya dönüyor.
6/10

4x9

İşte özlediğimiz bölüm budur. :)

Rachel'a sempati beslemeye başlayacağımız günler de varmış demek ki. Evie'yi oyuna getirmesi çok güzel sonuçlandı. :)

Helena reyiz geri döndü. Delphine yaşıyor rabbim ne güzel bi gün thank you Rabbim. :)
8/10

4x5

Önceki iki bölümden daha iyiydi. :) Çünkü Krystal. :Z Tatiana'nın yeteneklerini maksimum düzeyde sergilediği bölümlerdendi. :

Şu yeni doğanlarla ilgili konu da ilgimi çekti.

Bölümün tek eksiği Helena'ydı ama olur o kadar. :)

8/10

4x6

Güzel bölümdü yine. Beth ile ilgili olayları çok iyi bağlamışlar.

Bence bu dizi takip etmesi en zor dizilerden biri. Çok fazla olay yoğunluğu var ve çoğu bilimsel şeylere de dayalı olduğundan gerçekten çaba istiyor. Ben dizinin pek iyi bir izleyicisi sayılmam anlamadığım pek çok şey var, şimdi sormaya başlasam işin içinden çıkamam herhalde. :)

8/10

4x7

Fena bölüm değildi ama bazı sahneler uzun ve gereksizdi. Sarah'ın gece kulübündeki sahnelerinden bahsediyorum. :)

Cosima'nın sahneleri çok iyiydi. :)

Bu arada bir Helena vardı ne oldu ona. :(

7/10