Diğer Orphan Black 4. Sezon Yorumları

4x2

İlk bölümdeki kalite bozulmadı.

Helena'yı özlemiştik.
İkizi olacakmış.

Sarah'ın yanağındaki canlı organizma ne acaba?

8/10

@sürgünüm eskiden günü gününe izlerdim çoğu diziyi de işe başladıktan sonra pek mümkün olmuyormuş. Hele bir de işten geldikten sonra yüksek lisans sunumu için hazırlık yapma gibi extra dertlerin de varsa daha da zor oluyor.
Neyse ki Pazartesi'ni atlatınca biraz nefes alabilir hale geleceğim yetişirim. Fazla dizim yok Allah'tan.

4x2. Bölüm

güzel bir bölümdü bu sefer tüm sevdiğim karakterler vardı sarah helen ve alison olunca bölüm muhteşem oluyor

helenanın ikizleri olacakmış dünyaya yeni helenalar şart
yalnız o çocukların babası sapık vatandaş değilmiydi umarım babaya çekmezler
donnie ile helena nın hastane macerası güzeldi alisonla sestrası helena sahneleri yine güzeldi

sarah ın ufak kızını tekrar saklanması için yollamış olması iyi olmadı o ufak kız sempatik bişey ona karşı sarahın davranışı pek hoş değildi
kızını istemeyerek olsada üzdü sanırım

felix yine mabadı dışarda dolaşıyordu
geçen sezonki formunu yakalamış dop

beth li sahnelere geri dönüşler vardı orda bethin kendini kaydetmiş olduğu sahnelerden bayağı bir geri dönüş sahnesi izleyeceğiz sanırım ?

@sürgünüm ikinci bölüm yorumun nerde yanlışlıkla 3. bölümmü dedin yoksa harbiden ikiyi yorumsuzmu geçtin ?

@Çiğdem- başlamamışsın hala diziye ?

ilk mesajı dikkate alma @sürgünüm senin ikinci bölüm yorumunu gördüm nihayet

Son düzenleme:
S04B03 izledim

en guzel sahne Helena'nın "çocuklarım beni gibi büyümesin
" demeseydi

Dr.Leekie'nin ceset sahneleri ne bilim daha eğlenceli çekilebilirdi. Satisfaction tarzı bir kazı işlemi

Rachel'ın pigment ameliyatı güzeldi. Yeni gözünü merak ettim.
Bence durgun geçiyor bölümler. İlk sezon gibi daha aktif olsalar birde yeni karakter eklenmesin artık.
7/10

Bir önceki sayfada ya. Bu senin üşengeçliklerin yok mu?

Sonradan etiketini yeni gördüm bu mesajı dikkate alma.
)

ayy yabancı film etkinliği ve yarışma programlarım derken izlediğim dizilerden bile geri kaldım orphan black gibi yeni başlayanlara mayıstan sonra bakacam şu hazır dizilerim bir sezon finali yapsınlarda önce

ayy yabancı film etkinliği ve yarışma programlarım derken izlediğim dizilerden bile geri kaldım orphan black gibi yeni başlayanlara mayıstan sonra bakacam şu hazır dizilerim bir sezon finali yapsınlarda önce
bende zamansızlıktan filmleri izleyemiyorum zaten
sadece dizilere arada bir yetişmeye çalışıyorum mesela lucifer in final bölümünü hala izleyemedim düşün ne durumdayım
oysa lucifer in chloe su kaçarmı

cw dizilerimi hemen izliyorumda diğer dizilerde geride kaldım biraz özellikle phil ve şu gölge avcılarını haftalardır bakamıyorum

lucifer film gibi bir bölümdü vlla boş dakıkası yoktu sonuda muhteşemdi tüm işini gücünü bırak hemen izle derim

4x2

Güzel bölümdü ama ilk bölüm daha iyiydi sanki.

MK karakteri ilgi çekici Helena ve Alison'u özlemişiz.

8/10

Gölge avcılarının sezon finalini izlediğinde öhe diycen

13 bölüm oldu ve yaklaşık 1 ay önce sezon finali yaptı
ayy bende 12.bölümü izledim zaten yaklasık 1 aydır izleyemiyordum sanıyorumki bölümler birikiyor meğerse 1 bölüm varmış sadece ohh iyi bari yarın izlerim hemen

4x4

Artık başlasa mevzular çok sığ ilerlemeye başladı.

Her bölüm yeni şeyler çıkıyor, ''parlak doğum paketi''nin altından neler çıkacak bakalım?

Helena evi terk etti. Alison kendi doğuramadığı için Helena'yı kıskanmış.
7/10

4x3

Durgun bir bölümdü.

Dr. Leekie'nin sahnesi iğrençti gerçekten. Felix'in gerçek kız kardeşinden de şüpheleniyorum. Bir de Delphine diye bir karakter vardı noldu ona? Kim vurdu onu? Ayrıca geçen sezon erkek klonlardan biriyle evlenen bir kız vardı. Ölmüş müydü o?

7/10

4x5

Bir önceki bölüme göre daha akıcı bir bölümdü.

Sondan başlayım, @Çiğdem- yaşında buruşuk Susan Duncan ve Castor öpüşmesi neydi öyle. Hani verimli döllenme oluşmayacağı için üreyemezler de.

Klon olunca duygusuz mu olunuyor? Kimse hamile başına Helena nerde diye sormuyor da. Özellikle Alison'a hiç yakıştıramadım.

Bebek sahnesi de baya ürkütücüydü. Çeşitli rahatsızlıkların kök hücre ile tedavisine Sağlık Bakanlıkları işte bu yüzden izin vermiyor.

Son olarak Delphine öldü mü kaldı mı belli olsun artık.

7/10

4x6

Yapmayın etmeyin ağlatmayın.

Cosima'ya Delphine'nin öldüğünü söyledikleri sahnede kahroldum lan. Hangi tarafa ağlasam bilemedim, Delphine'in öldüğüne mi ağlasam yoksa Cosima yavaş yavaş ölüme gidiyor ona mı ağlasam?

Bu arada Helena’yı bir köşeye atmalarına kızıyorum bu sezon doğru dürüst göremedik bile.
8/10