Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BBC America'da yayınlanan Kanada ve ABD ortak yapımı olan Orphan Black'te 4. sezon vakti!
Başrolü Tatiana Maslany'ye pek çok ödül ve son olarak geçen yıl Emmy adaylığı kazandıran dizinin bu sezonu da önceki sezonlarda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.
Diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...
Bölümü daha izlemedim yarın izleyeceğim ama eleştirmen yorumları çok iyi gelmiş. Metacritic puanı geçen sene ilk kez 70'e kadar düşmüştü ama bu sezon en yüksek rakamına ulaşıp 80 aldı. Eleştirmen yazılarına da göz attım hemen hemen hepsi ilk sezon tadında, dizi özüne döndü falan demişler. Hadi inşallah.
Her bir klondan spin-off'u çıkabilecek malzeme mevcut. Bölümde flashbackle Beth'in intihar etmeden önceki yaşamına şahit olduk. Paul'dan ayrıldıktan sonra az bir zaman da olsa dedektif Art ile de beraber olmuş. Daha önce bildiğimiz üzere Maggie Chen adlı bir sivil vatandaşı suçsuz yere yanlışlıkla öldürdüğünü gösterdiler. Bu arada M.K adlı tavşan yeni bir klonla tanıştık.
Çiçekçi Beth'e güzellik ailede yaygınmış iltifatında bulununca, ''horny little bastard'' cevabını aldı.
Düşüşe geçen dizi nasıl yeniden çıkışa geçirilir konusunda ders olarak gösterilebilecek bir bölüm olmuş. Çok güzel açılıştı.
Tatiana Maslany yine harika, bir klonu daha başarıyla canlandırıyor. Bir insan kaç farklı şekle girebilirin cevabı kendisi.
Beth'in geçmişine gitmek güzeldi. Yalnız Beth ve Sarah pek çok yönden benziyorlar, birbirine en çok benzeyen iki klon. O nedenle Sarah'ın Beth'in yerine zamanında sorunsuzca geçmiş olmasına şaşırmamalı. Sanırım tekrar gideceğiz Beth'e zaman zaman?
Yeni klon M.K.'yi sevdim, senaryoya da yeni bir soluk kazandıracak gibi. Haftaya da aksiyon var anlaşılan.
Ayrıca bölüm sonu fragmanında Helena, Alison'un yerine geçiyordu. Merakla bekliyoruz.
helenasız bir bölüm oldugu için kınıyorum.
Bath keşin biriymiş. Ayrıca bathin suçsuz yere bir kadını vurma olayını yeniden gundeme getirmeleri iyi olsa da devam gelmez umarım.
Şu yeni gire MK'yi ilk önce saçlardan dolayı küçük kız sanmiştim küçik kız bu sezonda öne çıkmıcak anlaşilan
Haftaya daha çok karakter olacak ve helena da olacak.
Ohh beee şükür sıkılmadım izlerken geçen bölüm sezon açılılı da olsa özlem gidersem de sıkıcıydı.
Helena yaa eniştesine iyice aşık oldu, o da ona olucak sanki
İkizi olacak. "Kavga ediyorlar" ne tatlı yaa.. En güzel karakrer işte Diğerleri tırt geliyor.
Sarahın yanağındaki kurtu adam mı yerleştirdi yoksa varmıydı? Bu arada kurtun savunma sistemine benzer bi kurt vardı. Bakın bundan esşnlenilmiş
hemen ilk bölümü izliyorum @Forumdash demin sana diğer konuda sorduğum orphanın yeni sezonu başladımı sorusuna rastlarsan onu dikkate alma başlamış onu anladım )
dördüncü sezona başladığım anda ilk beş on dakika geçtikten sonra çok tuhaf hissetmeye başladım, hanı kibar feyzoda topal hocayla feyzo abdest alırken cami avlusunda tavuk horoz alışverişi yapıyordu? orda yanda duran bilo da duyduklarından bir anlam çıkarmaya çalışıyordu...'' tavık! , horoz! , 200 lira !
bende bölüme başlayınca sayıklamaya başladım beth , mika , cho , duko ..... noluyor nerdeyiz? hangi bölümdeyim yanlışlıkla ilk sezonumu açtım ? öylede olamaz ilk sezonun ilk bölümünde bu tür sahneler yoktu ?
sonra bunların geçmişe döndüklerini keşfetmiş oldum da keşke dönmeselerdi filmlerde dizilerde geçmişe dönüşleri sevmem
konuya gelirsek tatiana yı herzaman sarahla bütünleştirmişim sarah olmayınca karakterlerde sanki tatiana yokmuş gibi rahatsız oluyorum, gerçi son sahnede çıktıda kesmedi normalde alisonla helen i de çok severim ama dizinin olmasa olmazı sarah benim açımdan o yüzden ilk bölümü sevmedim diyebilirim
daha önce izleyen arkadaşların bahsettiği şeylere ekleyeceğim pek bişey yok
beth paul le oynaşırken arada bir zenci art ıda kullanıyormuş , mika (M.K) karakteri de sempatikti karakterlerin aşırı artmasından rahatsız olsamda sempatikti yani fazla göze batmadı
umarım bir daha geri dönüş sahneleri yaşatmazlar
bu arada benim gibi @Çiğdem- de daha yeni sezonun başladığından habersizmiş sanırım bu sezonla alakalı herhangi bir yorum yapmamış? demekki o da konuyu bulamadı
dördüncü sezona başladığım anda ilk beş on dakika geçtikten sonra çok tuhaf hissetmeye başladım, hanı kibar feyzoda topal hocayla feyzo abdest alırken cami avlusunda tavuk horoz alışverişi yapıyordu? orda yanda duran bilo da duyduklarından bir anlam çıkarmaya çalışıyordu...'' tavık! , horoz! , 200 lira !
bende bölüme başlayınca sayıklamaya başladım beth , mika , cho , duko ..... noluyor nerdeyiz? hangi bölümdeyim yanlışlıkla ilk sezonumu açtım ? öylede olamaz ilk sezonun ilk bölümünde bu tür sahneler yoktu ?
sonra bunların geçmişe döndüklerini keşfetmiş oldum da keşke dönmeselerdi filmlerde dizilerde geçmişe dönüşleri sevmem
konuya gelirsek tatiana yı herzaman sarahla bütünleştirmişim sarah olmayınca karakterlerde sanki tatiana yokmuş gibi rahatsız oluyorum, gerçi son sahnede çıktıda kesmedi normalde alisonla helen i de çok severim ama dizinin olmasa olmazı sarah benim açımdan o yüzden ilk bölümü sevmedim diyebilirim
daha önce izleyen arkadaşların bahsettiği şeylere ekleyeceğim pek bişey yok
beth paul le oynaşırken arada bir zenci art ıda kullanıyormuş , mika (M.K) karakteri de sempatikti karakterlerin aşırı artmasından rahatsız olsamda sempatikti yani fazla göze batmadı
umarım bir daha geri dönüş sahneleri yaşatmazlar
bu arada benim gibi @Çiğdem- de daha yeni sezonun başladığından habersizmiş sanırım bu sezonla alakalı herhangi bir yorum yapmamış? demekki o da konuyu bulamadı
dizilerime bile yetişemedim vlla birikenler oldu cnm bu aradan dönen diziler ve yeni sezona başlayan dizilere şuan bakamıyorum şu dizilerim bitsin mayıstan sonra izleyecem bunları empire , fear walking dead ve orphan black ı
dizilerime bile yetişemedim vlla birikenler oldu cnm bu aradan dönen diziler ve yeni sezona başlayan dizilere şuan bakamıyorum şu dizilerim bitsin mayıstan sonra izleyecem bunları empire , fear walking dead ve orphan black ı
sen bekletince sonra diziden soğuyorsun en iyisimi daha fazla birikmeden başla buna şu an forumda en fazla izlenen dizi bu sanırım? hatta bu konuda empire ı sollamış olabilir
sen bekletince sonra diziden soğuyorsun en iyisimi daha fazla birikmeden başla buna şu an forumda en fazla izlenen dizi bu sanırım? hatta bu konuda empire ı sollamış olabilir
İlk başları oldukça sıkıcıydı ama sonlara doğru toparladı.
@Çiğdem- tam senlik bir sahne var ama bölümü izlemeden açma.
Dr. Leekie'nin cesetini çıkardıkları sahne umarım yemek yediğin bir ana denk gelmiştir. İğrenç bir sahneydi gerçekten.
Hollywood'un kötü adamı James Frain herhalde. Bu dizide de Ferdinand karakterine hayat veriyor. Sarah böcekten kurtulacaktı ki dişciyi öldürdü. Gerçi önce Art'ın uyarısıyla öğrenmiş olduk dişçi abla da masum değilmiş.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.