Diğer Orphan Black 3. Sezon Yorumları

3x9

Sezon bitmek üzere bir çok şey hala aydınlanamadı.
Her bölümde farklı bir soru işaretiyle karşılaşıyoruz. Ne olacaksa olsun artık.

Ne demek Castor orjinali Bayan S'in annesi? 😱

Helena'lı sahneler muhteşemdi. Kendisini tekrardan cinayet işlerken görmek iyi geldi.

Böyle bir tipin seri katil olabileceğini kim düşünür ki?
(Bebekleri tehdit etmeyeceklerdi)

Helena için. 8/10

3x9

Güzel bölümdü. Pek fazla sıkılmadım.

Helena yine süperdi. Yine bir sürü soru işareti oldu. Demek hem Castor'un hem Leda'nın orjinali S'in annesiymiş.

8/10

Diziden beklentim güzel heyecanlı bir sezon finali yapıp, 4.sezonda da tüm soru işaretini olayları bitirip final yapmaları.

3x6

Bu bölüm için forumda beklentiyi yükselttiniz ama o kadar da iyi değildi. Yine de sezonun en iyi bölümü herhalde.

Bu bölümün sonundaki müzikler gerçekten çok iyiydi. Müziklere pek takılmayan biri olarak takıldım. Şimdi baktım @sürgünüm de övmüş müzikleri.
Koy 10 Oscar ödüllü filmin arkasına sırıtmaz.

Paul'u sevmezdim o nedenle ölümüne üzülmedim aksine sevindim ama sondaki ölüm şekli çok iyiydi, takdir ettim.

Sestraların da yeniden buluşması iyi oldu.

Alison'un yatak sahnesi de cidden çok komikti. Daha da fazla Alison istiyoruz!!111!

Son dakikaların büyük hatırıyla:

8- /10

3x7

Alison konusundaki yakarışlarımı sonunda duyan senaristlere buradan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Hep beni dinleseler keşke, sezonun en iyi bölümüydü herhalde.

Alison ve Cosima'nın birbirinin yerlerine geçmeleri falan harikaydı. Dizide özlediğimiz şeyler bunlar işte.

Erkek klonların olmadığı bir bölüm.

8/10

3x8

Güzel bölümdü yine yer yer sıksa da, dizi baya toparladı eski tadına kavuşmaya başladı bence.

Krystal

Ben Krystal'a ayrı spin-off olsun onu izleyelim istiyorum. (Tamam fazla abarttım
) Çok iyi klon olmuş ya Tatiana'nın yeteneği bir kez daha gözler önünde. Umarım daha fazla süre alır.

Helena'nın Alison'ın kızıyla olan sahnesi de çok şirindi. Tabii Donnie ile olan da.

Alison, Donnie'yi aldatmayacaktır. Aldatsa bile çok kısa sürer.

Cosima'nın Shay'i bence de casus. Hatta eminim bile diyebilirim bu konudan.

8/10

3x9

Konu sıkıcı gitse de Helena'nın muhteşemliği bölümü kurtarmaya yetti.
Gerçekten harikaydı onun sahneleri.

Keşke yaptığı katliamın görüntülerini de izleseydik.

S'in annesinin de işe karışması enteresan oldu diyeceğim de gram ilgimi çekmiyor şu klonlarla ilgili hikayeler. Yok Castor'muş Leda'ymış bana ne ya bana Helena'yı Alison'ı ve tabii ki Krystal'ı izletin.

7+ /10

Ben izleyemiyorum bu sezonu ya baştaki 1-2 bölüm bi sıktı şimdi izleyesim gelmiyor.

3x10 (Sezon Finali)

Tatiana Maslany'ye bir kez daha hayran bıraktıran iyi sayılabilecek bir sezon finali oldu.
Bir ara bırakırım falan diyordum ama Tatiana Maslany'nin askeriyiz dedik bir kere, bırakmak yakışmaz.

Bölüm pek bir final tadındaydı. Yeni sezon onayı gelmese bitti dizi diye düşünebilirdim hatta.

Helena, Helena, Helena yine harikaydın.

Aynı masada hem Helena, hem Cosima hem Alison hem de Sarah'ın oluşu güzeldi. Beth'i de yad ettiler. Bir [HASHTAG]#cloneclub[/HASHTAG] buluşması daha olmuş oldu. Tıpkı geçen sezon finalindeki gibi.

Castor'ın ölüş şekli enteresandı. Kurtulduk nihayetinde ondan da.

Krystal yine harikaydı ama çok çok az gözüktü. Yapımcılara buradan sesleniyorum Krystal'ı daha çok görelim. Bizim dörtlüye beşinci olsun.

8/10

3x10

Genel olarak güzel bir sezon finali oldu.

La bu Delphine size ne etti? Acaba o klonlar Delphine olmasa ne olurdu bunu düşünen yok tabi. O son ayrılık konuşmasında Cosima'ya bakışları efsaneydi.

Delphine'yi Shay de öldürmüş olabilir bence. Yine de ölmemesini temenni ediyorum.

Kolonlarımızın hep bir masa başında toplanıp yemek yemeleri güzeldi. Keşke Ksystal da katılsaydı aralarına.

Bu arada Rachel ve annesi ne işler çevirecek merak ediyorum.
8/10

3. Sezon 1.Bölüm :
İzlemeye izlemeye unutmuşum baya ya isimler falan hiç aklıma değildi neyse ki sonradan anlamaya başladım. Fakat karıştıkça karıştı konu belli bir süre sonra durdurup düşünüyorsun bu olay neydi diye.

Aslında spoiler'lık bir şey yoktu. Rachel'ı bitirdirdiler üzüldüm kadına kötü kadın hemen bitti.
Şimdi diğer olaylar nasıl olacak onu merak ediyorum.

10.bölüm sezon finali
ayyy sonunda bittide kurtulduk rezalet bir sezondu yani tüm diziler sezon finali olmuş orphan blac yinede bu boşlukta bile zar zor izlettirdi kendisini ne zaman sezon finali olucak diye bekledim hep🙂🙂🙂
sezon finali güzel olmuş işte isteler yapabiliyorlarmış iyi bölümler ozaman neden kötü sezon izlettirdiler bizlere diğer bölümlere bu özen verilmedi sadece 2 bölüm geçerli not aldı benden

6 ve10 bölüm bu2bölüm dışında kalan 8bölümüde atın çöp sepetine

3x10 (Sezon Finali)

Güzel bir sezon finali oldu. Tatiana Maslany yine müthişti. 3 sezon içinde en zayıfı bu sezondu ama yine de izlenebilir bir sezondu. Bence fazla uzatmaya gerek yok. Seneye final yapabilirler. Tabi 20 sezon olsa yine izlerim Tatiana'yı.

Delphine'i kim vurdu acaba en son? Shay vurmuş olabilir.

Rachel'ı niye annesinin yanına aldırdılar acaba? Klonların aynı masada olması da güzeldi gerçekten.

Erkek klonlardan da kurtulduk herhalde artık. Bıktırdılar bu sezon.

8.5/10

Orphan Black 3. Sezon 5-6-7-8-9-10. Bölüm yorumlarım

Yorumlarim derken öyle yorumlamiycam yanlış anlamayin nasil yorumlayim

Dizinin en iyi bölümü 6. Bölümdü ah ah adam öldü

Cosima delphineye geri döndü

Helenacığım @Çiğdem- i kiskandiracak kapasitede olan erkek arkadaşıni buldu

Sarah sonunda kızına gitti

Bayan S nin anası neymis lo öyle
Ana karnindayken kardesini yemekte noluyor
Demek bu kadınmis gerçek

@Çiğdem- @xemrexxx

3X1 3X2 3X3 3X4 3X5 3X6 3X7 3X8 3X9 3X10

Sarah kardeşleri ve Kira için her şey yapacağını kanıtladı bence Helena'yı bulmaya çalışarak..

Sarah ve DYAD resmen "hedefimiz castor, ileri" dedi.
Bayan S. 'nin anası Ledaymış ya la
Bir de Castor'u yutmuş hayvan

Paul reyiz öldü be.ss Kyrstal'i çok sevdim ben

Neoevrimciler çıktı şimdi de Ferdinand sülfürik asit ile yaktı ya keli

Rachel'in anası ölmemiş be.

Bu sezon Rachel, Helena ve Felix'in oyunculuğunu daha çok beğendiğimi söylemeliyim.

10 / 10

Tatiana Maslany'nin cadılar bayramı kostümü. Soldaki komedyen David Cross imiş.

3x2. Bölüm

birinci bölümü yormuşum zamanında ikiyi yoralım
)

@sürgünüm cal için demişsin ya tüm kızları kapıyor diye ? oysa hogatha @Çiğdem- paul dan yana tavır almış
bu durumda paul un yumoş olma ihtimali daha fazla

ikinci bölüm hakkında genelde herkes olumsuz ama bence ilk bölümden daha güzel

castor ürünü oğlangillerden seth öldürüldü diğer fabrikasyon mark tarafından....

castor leda projeler arası yarışmalı kısımları bana sormayın? konunun o tarafına hiç bakmıyorum

bir ara kira yı tehtit etti oç mark oğlanı... tıfıl kızın kurtuluşuna sevindim
paul ile cal arasında eskiye dayalı bir ilişki var sanırım bunlar zamanında yatmış birlikte

sarah kızıyla cal ı gönderiverdi izlandaya

genelde sarah ve helena birlikte birlikte sevdiğim karakterlerden alison okul aile çiftliği başvekilliğine soyunuyor kadın bu uğurda yemeyeceği halt yok sanırım velileri uyuşturucuyla ikna edecek

helenanın hamile oluşu kurtardı kızı işkenceden yalnız heloş bu aralar akrebiyle konuşuyor sanırım kafa gidik

ben dizinin yapımcısı yöneteni ve de senaristi olsam sarah alison ve helena karakterlerini bırakır diğer klon karakterleri öldürürüm, birde senaryoyu anlaşılır hale getirdimmi şimdikinin beş misli izleyici çekeceği garanti

3x3. Bölüm
güzeldi
gracie yi daha bir sevdim kız tontiş bişey olmuş

cosima scotty ortak seth in beynine yanaştı ordanda sentetik düzülüm elde edecekler düzülesiceler

oğlan klonlarla kız klonlar kardeşmiş demekki kardeş bile olsa cinsiyet değişince mide bulandırıyor bir sarahımdaki güzelliğe bakın birde sıpa gibi oğlan klonlara bakın
iş gende değilmiş yani? sevilesi şeyler kız olmalı
)
gracie helena nın çocuğunu taşıyor
mark gracie nin annesi tarafından imha edildi

arthur adlı morcivert poliste ölen beth i bahane edip sarahımla yatmaya çalışıyor? umarım kakalak ölür yakın zamanda

alison ile toraman kocası donik başkanlık seçimleriyle haşır neşir işi uyuşturucu ticaretine döktüler

3x4. Bölüm

yine güzel bir bölümdü demekki üçüncü sezonun ilk bölümü çok iticiymiş bu bölümler güzel gidiyor

çok heyecanlı bir yerde bitti saat geç ama şimdi diğer bölüme geçmeden duramam

alison ile donie nin patronla görüştükleri sahnede üst araması sırasında alisonun arkayı yokladıklarında donnie nin bakışlarını görünce kahkaha attım

helena her işin üstesinden geliyor ama gereksiz şeylerle çok uğraştığı için kaçamadı bir türlü beyni dışarda oğlanı öldürmeseydi de kaçsaydı daha iyiydi..
gracie çocuğu düşürdü iyiki düşürdü kıza yakışmıyordu hamilelik
şimdi dahada güzelleşecek
sarah ın mark ı kurtarışı gereksizdi,zaten sonunda kıza ihanet etti mark veledi ... sarahta tam orjinal kemikleri mezardan almışken yakayı ele verdi ? umalım kıza bişey olmasın sarah dizinin gülü ona bişey olursa dizi izlenmez