Diğer Orphan Black 3. Sezon Yorumları

3x5

Bu sezonun en iyi bölümüydü bence.

Helena'nın yaptığı hiç hoş değildi. Bir de bu sezonla ilgili bir sorun da Helena ve Sarah dışındaki klonlar önemsiz bir rolde. Onların da etkinliğini arttıracak bir şeyler lazım.

8/10
Bu bölüm aynı zamanda gelecek bölümlerin güzel geçeceğinin habercisi gibiydi. :)

bu sezon çok kötü gerçekten son hftalar yorum bile yağmak içimden gelmiyordu ama 6.bölüm sezon finali kalitesinde olmuş bu sezonun beğendiğim ilk bölümü oldu ama beni üzen bir olayda yaşandı:T
6.bölüm yorumum
öncelikle alisonu ilk sezondan sonra ilk defa komik buldum kocasıyla yatak dansı harikaydı:A:A:A:A
paul öldü :T ahhh diziye tek yakışan erkekti paul ölemmeliydi çok üzüldüm gerçekten :T
helena tahmin ettiğim gibi gelip sarahı kurtardı🙂🙂🙂
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @cookies @destere @cevaa @BesaleT @Danger UA!

bu sezon çok kötü gerçekten son hftalar yorum bile yağmak içimden gelmiyordu ama 6.bölüm sezon finali kalitesinde olmuş bu sezonun beğendiğim ilk bölümü oldu ama beni üzen bir olayda yaşandı:T
6.bölüm yorumum
öncelikle alisonu ilk sezondan sonra ilk defa komik buldum kocasıyla yatak dansı harikaydı:A:A:A:A
paul öldü :T ahhh diziye tek yakışan erkekti paul ölemmeliydi çok üzüldüm gerçekten :T
helena tahmin ettiğim gibi gelip sarahı kurtardı🙂🙂🙂
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @cookies @destere @cevaa @BesaleT @Danger UA!
Ben diziyi bıraktım ya :(

Aynen benim de yorum yazasım yok.Akşama yeni bölüm izlerim ama muhtemelen yorum yapacağımı sanmıyorum

3x6

Ne zaman ağlamak istersem izleyeceğim bir bölüm olmuş. İnsafsızlar bu da yapılır mı be.

Özellikle finalde çalan müzikler harikaydı.

Özellikle Beth ve Paul sahnelerin altdan gelen müzik sesiyle birlikte gerçekten duygulandırdı.

En son deli dediğimiz Helena, kardeşini kurtarmaya geldiğinde gözyaşımı tutamadım.

Paul'un baştan beri hangi tarafta olduğu tam da belli değildi ama bu bölümlük adamlık örneği gösterdi. Kendi öldü evet ama erkek klonları ve Dr. Coady'i de yanında götürdü.
8/10

Ben diziyi bıraktım ya :(
Aynen benim de yorum yazasım yok.Akşama yeni bölüm izlerim ama muhtemelen yorum yapacağımı sanmıyorum
@cookies dizinin ilk sezonu harikaydı vlla çoğumuz zevkle izliyorduk herkese öneriyorduk ama 2.sezon ilk sezondakı tat kaybolmaya başlamıştı 3. sezon ise tamamen batırdılar izlemeye devam edicem ama 4.sezon onayı olmasaydı keşke 🙂🙂🙂

@Forumdash 6.bölüme sende yorum yapmak istersin bu sezonun tek iyi bölümüydü vlla ve süpriz bir gelişmede yaşanıyor malesef üzücü birşey :(

3x6

İki bölümdür çıkış var. Dizi iyi gidiyor.

Paul bu bölüm adamlık örneği gösterdi. Helal olsun. Dizi boyunca yanardöner bir karakteri vardı ama onu iyi hatırlayacağım.

Helena'da kendisine yakışanı yaptı. Bundan sonra da klonları bir arada görmek güzel olur.

Beth'in olduğu kısımlar da güzeldi.

8.5/10

1x7

Son iki bölümün gerisindeydi bence. Yine güzel sahneler vardı tabii. :)

Cosima'da bağışık bozukluğu hastalığı varmış, durumu pek parlak gözükmüyor. :(

Donnie ve Alison yine zor bir durumdan kurtulmayı başardılar. :)

Yeni bölüm fragmanında yanlış görmediysem yeni bir sarışın klon var. :)
7/10

3x7

Sezonun en iyi bölümüydü. Son 3 bölümdür süper gidiyor zaten.

Helena ve S'in barışması iyi oldu. Cosima'nın hastalığı halen devam ediyor. Sezon sonu ölür belki.

Alison süperdi yine.:D Onun ve Donnie'nin olduğu kısımlar en iyi kısımlardı.

Bu arada Art reyiz bayadır yok gibi? Arada çıksa fena olmaz.

@sürgünüm O sarışın klon 1.bölümdeki Krystal.

3x3

Ya siz ne yapıyorsunuz, güzelim diziyi ne hale getirdiniz. Başınıza erkek klonlar yağsın inşallah. :)

Çok sıkıcıydı. Tatiana'yı doğru düzgün göremedik bile. Umarım iyiye gider...

5/10

3x3

Ya siz ne yapıyorsunuz, güzelim diziyi ne hale getirdiniz. Başınıza erkek klonlar yağsın inşallah. :)

Çok sıkıcıydı. Tatiana'yı doğru düzgün göremedik bile. Umarım iyiye gider...

5/10
Bu ne yaa hala 3'temisin[emoji23] Ben bile sıkışık haldeyken sıkıştırıp haftalıktayı(ama yorum yapacak bölümler değil) bak büyükmspoi verdim[emoji23]

Bu ne yaa hala 3'temisin[emoji23] Ben bile sıkışık haldeyken sıkıştırıp haftalıktayı(ama yorum yapacak bölümler değil) bak büyükmspoi verdim[emoji23]
Game of Thrones dışında drama dizilerine hiç vakit bulamıyorum artık. Çoğu diziyi bırakacağım bu gidişle. Hızlanıp sezon finaline yetişirim ama herhalde. :):)

3x8

Eski bölümlerin tadı yok maalesef. Yine de seçimin üstüne iyi geldi. :)

Dr. Coady ve Castor ölmemiş, dokuz canlılar heralde. :)

Haftaya da Londra'ya Castor'un orjinalini bulmaya gidecekler güzel bölüm olabilir.

Krsytal ve Felix'in sahnesi bölümün en güzel kısmıydı. Krsytal iyi birine benziyor.

Dr. Nealon ve Rachael bir numaralar peşinde.

Alison umarım Jason ile Donnie'yi aldatmaz.
7/10

3x8

Ben yine beğendim. Bu bölümden de hiç sıkılmadım.

Dr.Coady ölseydi keşke. Ne pislik bir kadın.

Ben Cosima'nın sevgilisinde bir şeyler seziyorum. Casus olabilir.

Krystal ve Felix'in sahneleri süperdi. Krystal de bu klonlar arasında en güzeli.:D

Rachel sonda bir şeyler çevirdi ama bakalım ne olacak. Haftaya Londra'da tavan yapacak gibime geliyor dizi.

8.5/10

3x4

Bir önceki bölüme göre birazcık daha iyiydi çünkü Tatiana oranı daha fazlaydı. :):)

Bizim Steve / Jimmy'nin gelmesi güzel oldu. Kalıcı olur umarım. Ayrıca daha fazla Alison sahnesi istiyoruz. :):)

6- /10

Yeni klon gelmiş :D Biraz resimlerine baktımda Krystal en güzeliymiş cidden, ama en tatlısı her türlü Alison :D

3x5

Bence de bölümün ilk yarısı çok sıkıcıydı ama son dakikalara doğru kurtardılar. :)

Helena ve Sarah'ın sahneleri güzeldi. Zaten görmek istediğimiz şeyler bunlar. Diziyi bu nedenle seviyorduk. :)

Gracie'nin de sahneleri ilk kez güzeldi belki de. :D

7/10