Diğer Orphan Black 3. Sezon Yorumları

3x10. Bölüm sezon finali

yine helenanın damgasını vurduğu güzel bir final oldu zaten helena biraz kıpırdasa o bölümün kötü olma ihtimali yok kız döverken bile sempatik şiir gibi dövüyor rakibini :)
heloş jesse sine kavuştu sonunda kız sevişiyormu adama tecavüzmü ediyor belli değil :)

alisonun okul aile birliği şeysine seçilmesi harika oldu her türlü oylar alisona, yalnız seçmeni uyuşturucuyla ikna yöntemi pek etik değildi :)

çekirdek aile sarah, siobhan vede kendall malone teyzemizin yanyana geldiği sahneler güzeldi

rachell i neoevrimciler kaçırmış şu delphine in öldürdüğü adamın ağzından çıkan kurtçuk neydi öyle neoevrimle kurtçuğun alakasını çözemedim iğrençti:)

heloşumun rudy adlı kafadan kontak castor oğlancığıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp öldürmesi muhteşemdi:)
delphine in vurulması pekde bende bir olumsuz duyguya yolaçmadı cosimanın ilişkiye girdiği şahısların kaybına pek üzülmüyorum:) yinede shay i ayrı tutmak lazım güzel kız :)

rachell in yanına gelen minik kız neyin nesiydi charlotte ? rachell yeni bir sarahmı yetiştirecek acaba? birde prof duncan ölmemişmiydi nasıl oluyorda oluyor falan filan kafamda seksi sorular uçuşuyor :)

sona doğru tüm sarah ve türevi kloncanlarımızın aynı sofrada oturup alisonun başarısı kutladıkları sahne ve sarah ın kızı kira ile karların arasında sarıştıkları sahneler harikaydı

önümüzdeki yıl yeni sezonda görüşmek üzere diyelim?
yalnız bu sezon finali sanki tam final havasındaydı o beni korkutmaya başladı :)

6-7-8-9-10. bölümler.

Tempo tutturulamayan ilk 5 bölümden sonra muazzam 5 bölüm, dizinin, gözümdeki karizmasını toparladı, yükseklere çıkardı.

Donnie karakterinin önünde ceketimi ilikleyip, saygıyla eğiliyorum. Muazzam.

Donnie ve Alison ile giriş yapayım. İki eğlenceli çiftin güzel senaryolara girmesi sonucu, gerilim ve aksiyon dolu diziyi, gülerek izleyebilme şansına sahip oluyoruz. O kadar komikler ki kahkaha atarak izledim. Öncesinde de komiklerdi ama son 5 bölümde zirve yaptılar.

Alison'ın seçim konuşması yapacağı gün ki yaşanan karşıklıklar sağlam. İkiz olayından iyi-komik senaryolar çıkarılıyor.

Shay'e kıl oldum, başından beri ısınamamıştım, umarım Helena tarafından öldürülür. Delphine'nin ölümü beni üzdü, gözü açık gitti denilebilir.

Helena'nın akrep olayı iyi yansıtıldı, onu yiyip kalbinin sesini dinlemesi gidişatı değiştirdi. Hap-para-tüp olayında Helena'nın uslu durmayacağı belliydi, oluşan kan gölünü görmek isterdim. Ve yine Helena'nın Rudy'ciği cehenneme göndermesi beni orgazm olmaya itti.

Yeni klonumuz hayırlı olsun, güzel şeyler olacak, güzel.

Bölümlere 8.7 ve 9.2 arası puanlar verilebilir.