Diğer Orphan Black 3. Sezon Yorumları

@Çiğdem- bunuda izledim . @destere korktugumuz başımıza geldi erkeklerin rolu baya fazla

bayiyor artik ya banane erkek klonlardan çok iticiler. Konu sarahin üstünden gidince dahada sıkıcılasiyor

Herkesin sırları falan var olmaz lo bu böyle.

Bir tek o akrepi sevdim o da hayal galiba

konuyu biraz fazla dağıttılar her dizide yapılan hatayı burdada yapmaya başladılar şimdi biz tatiana nın bir çok role girmesine alışmıştık ama şimdi parlaklarda çoklu rle girmeye başladıki çekilmiyor ? birde şu konuyu briaz basitçe anlatmaları lazım castor mastor projeleri sıkıyor

Aynen ya bide bence bu klonlar parlak değil @Çiğdem- bile sevmiyor

3.bölüm izledim aslında giriş fena sayılmazdı 1.bölüm ama 2 ve 3.bölümler düşük umut verici durumda şimdirik görünmüyor 🙄🙄🙄
erkek klonlar midemi kaldırıyor bari doğru ürüst bir oyuncudan seçilseydi

helenada bu sezon aktif değil oda büyük eksiklik artık oradan sarah kurtarsın onu dedektif olan adamın bethe duyduğu aşk sahnesi güzeldi sadece bu adamada acımaya başladım başka pek elle tutulan brşey yoktu ama sarah artık dövüş teknikleri öğrenmeli o erkek klona karşı çok çaresiz aciz kaldı helena gibi dövüşmeyi öğrenmesi bence gerekiyor sarahın bukadar aciz kalması pek diziye bence yakışmıyor 🙂
@Forumdash @sürgünüm @cookies @destere @cevaa @BesaleT @OzaN

3x3

Zalım senaristler bu sezon güzelim diziyi bozdular.

@Çiğdem- Diziyi nasıl izliyorsun acaba? En önemli olayı atlamışsın.

Erkek klonlar bizim klonların kardeşleriymiş. 😱 Seth'den kurtulduk, umarım Gracie'nin annesi Mark'ı da öldürmüştür. Senaristler, erkek klonların diziye faydadan çok zarar getirdiğini görmüş olmalılar ki tek tek hepsinden kurtuluyorlar. Tabii yenileri ortaya çıkmazsa.

Seth'i küvette parçaladıkları sahne iğrençti.

Dedektif Bell hala Beth'i unutamamış, bu demek oluyor ki Sarah'a aşık olacak.
7/10

o ayrıntı benim hiç ilgimi çekmedi nedense cnm yanı çok heyecanlandırmadı beni 🙂🙂🙂

o ayrıntı benim hiç ilgimi çekmedi nedense cnm yanı çok heyecanlandırmadı beni 🙂🙂🙂
Seni heyecanlandırıp heyecanlandırmaması ayrı mesele ama bölümün en önemli olayıydı.

Sarah dövüş teknikleri öğrensin demişsin. Mark, ölmediyse Sarah ve Helena'ya artık bir şey yapmaz.

helenaya zaten teke tekde hiçbiribirşey yapamaz amasarahta öğrenmeli çok aciz kalıyor ben utanıyorum izlerken

3x4

Yine vasat bir bölümdü.

Sarah, Mark'ı hayatta tutmak için mısır tarlasından kurtardı ve bacağındaki kurşunu çıkardı.

Gracie düşük yapınca annesi tarafından reddetildi.

Sarah ve Helena'nın başı dertte. Nasıl kurtulacaklar? Alison'ın hiç umurunda değil.

Helena zakasını kullanarak etin içerisinden çıkardığı kemiği, hücresinden çıkmak için kullandı.

7/10

3x3

15 dk. izledim ve diziyi bırakmaya karar verdim. Zaten 2.sezonun son bölümlerinden itibaren sıkılmaya başlamıştım, 3.sezonda pek iyi başlamadı yine sıkılarak izlemektense diziyi tamamen bırakmak daha iyi.

3. sezonda da ilk 3 bölümü izledim. Bu sezon bariz düşüş var umarım düşer.

Ya şu erkek klonlar ne sevimsiz herifler. Tatiana'nın da rolünü çaldılar hiç gerek yoktu.

Alison ve Donnie ikilisi yine iyi. Torbacı oldular şimdi de.

Yavaş yavaş erkek klonları harcıyorlar. Helena'yı kurtarın şu klonları da çıkarın bir şekilde.

Tatiana'nın sahnelerinde sıkılmıyorum ama dizi durgun bu sezon.

Art karakteri de iyi. Beth'e olan ilgisinden Sarah'a yardım ediyor.

Bu Paul'u oynayan eleman çok mu kötü oyuncu yoksa karakterinden mi bu kadar donuk karar veremedim.

Hadi toparlayın be birader şu diziyi. Sentetik dizilimmiş şuymuş buymuş umurumda değil. Sestraları görmek istiyoruz biz.

İlk 3 bölüm: 7/10

3x4

Bu bölümü de pek beğenmedim. İlk iki sezondaki tad fena halde kaçtı.

Proletheanların sahneleri feci sıkıcı. Çıkarın artık şu Gracie'yi falan diziden.

Helena aynı şekilde esir altında. Daha kurtarılmasıyla ilgili hiçbir gelişme yok.

Cosima çok etkisiz. Alison'un sahneleri fena değil.

6/10

3x5

İlk yarım saat çok sıkıcıydı fakat son 12 dakika çok güzeldi.

Helena tek kişilik ordu gibi. Kardeşini orada bırakmaz bence.

Helena'nın özelliği de bu zaten, öfkeyle karar verip sonra duygusala bağlayan bir manyak. Sestrahood'a yakışmadı ama Helena böyle bırakmaz.

Sarışın klonumuz için 7.5/10 kendisine hayranız efenim.

3x5

Bu sezonun en iyi bölümüydü bence.

Helena'nın yaptığı hiç hoş değildi. Bir de bu sezonla ilgili bir sorun da Helena ve Sarah dışındaki klonlar önemsiz bir rolde. Onların da etkinliğini arttıracak bir şeyler lazım.

8/10