konuyu biraz fazla dağıttılar her dizide yapılan hatayı burdada yapmaya başladılar şimdi biz tatiana nın bir çok role girmesine alışmıştık ama şimdi parlaklarda çoklu rle girmeye başladıki çekilmiyor ? birde şu konuyu briaz basitçe anlatmaları lazım castor mastor projeleri sıkıyor
Aynen ya bide bence bu klonlar parlak değil @Çiğdem- bile sevmiyorkonuyu biraz fazla dağıttılar her dizide yapılan hatayı burdada yapmaya başladılar şimdi biz tatiana nın bir çok role girmesine alışmıştık ama şimdi parlaklarda çoklu rle girmeye başladıki çekilmiyor ? birde şu konuyu briaz basitçe anlatmaları lazım castor mastor projeleri sıkıyor
aynen
o ayrıntı benim hiç ilgimi çekmedi nedense cnm yanı çok heyecanlandırmadı beni 🙂🙂🙂3x3
Zalım senaristler bu sezon güzelim diziyi bozdular.
@Çiğdem- Diziyi nasıl izliyorsun acaba? En önemli olayı atlamışsın.
7/10Erkek klonlar bizim klonların kardeşleriymiş. 😱 Seth'den kurtulduk, umarım Gracie'nin annesi Mark'ı da öldürmüştür. Senaristler, erkek klonların diziye faydadan çok zarar getirdiğini görmüş olmalılar ki tek tek hepsinden kurtuluyorlar. Tabii yenileri ortaya çıkmazsa.
Seth'i küvette parçaladıkları sahne iğrençti.
Dedektif Bell hala Beth'i unutamamış, bu demek oluyor ki Sarah'a aşık olacak.
Seni heyecanlandırıp heyecanlandırmaması ayrı mesele ama bölümün en önemli olayıydı.o ayrıntı benim hiç ilgimi çekmedi nedense cnm yanı çok heyecanlandırmadı beni 🙂🙂🙂
Seni heyecanlandırıp heyecanlandırmaması ayrı mesele ama bölümün en önemli olayıydı.
Sarah dövüş teknikleri öğrensin demişsin. Mark, ölmediyse Sarah ve Helena'ya artık bir şey yapmaz.
helenaya zaten teke tekde hiçbiribirşey yapamaz amasarahta öğrenmeli çok aciz kalıyor ben utanıyorum izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?