Orphan Black 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1418918558.jpg

BBC America kanalının en Peabody ödüllü dizisi Orphan Black'in 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu ve ilk fragman yayınlandı.​

Tatiana Maslany'nin başrolünde yer aldığı ve pek çok farklı karaktere hayat verdiği bilim kurgu türündeki dizinin yeni sezonu 18 Nisan'da yayınlanacak olan bölümle başlayacak.

İlk iki sezonu 10 bölüm olan dizinin üçüncü sezonunu da 10 bölümden oluşacak.

@OzaN @BesaleT @Forumdash @Harunnn60 @destere @Çiğdem-

daha çok varmış ya nisan ayına kadar beklede bekle araya 10 dizi yerleştirsem anca zaman geçer :)

aaaa kim bekleyecek nisan ayını 10 bölüm verip 1 yıl ara veren tek dizidir galiba 😱😱😱

Her dizi o kadar ara veriyor aşağı yukarı. Sherlock 2 yılda bir 3 bölüm yayınlanıyor onu napacağız? :)
benim izlediğim dizilerden en abartılı arayı bu dizi veryor cnm benim 2-3 dizi haric tüm dizilerim nerdeyse 20 bölüm tam sezon oluyor yinede aşırı uzun aralar olmuyor yanı
ama bu dizi 10 bölüm olmasına rağmen nisandan nisana yayınlanıyor normalde ekim ayında başlaması gerekiyordu 🙂🙂🙂

benim izlediğim dizilerden en abartılı arayı bu dizi veryor cnm benim 2-3 dizi haric tüm dizilerim nerdeyse 20 bölüm tam sezon oluyor yinede aşırı uzun aralar olmuyor yanı
ama bu dizi 10 bölüm olmasına rağmen nisandan nisana yayınlanıyor normalde ekim ayında başlaması gerekiyordu 🙂🙂🙂
senin bu diziiyi izlemen boşluğuna geldi bence bu diziden sonra desterenin çoğu önerdiği ve benim önerdiğim dizileri izlemedin D:

bak şimdi seni taklit edeyim :D
cnm ben yabancılarda fantastik türklerde aksiyon takılıyorum :F:F

senin bu diziiyi izlemen boşluğuna geldi bence bu diziden sonra desterenin çoğu önerdiği ve benim önerdiğim dizileri izlemedin D:

bak şimdi seni taklit edeyim :D
cnm ben yabancılarda fantastik türklerde aksiyon takılıyorum :F:F
hahahahah :F:F:F
belki yaratık falan yok ama bu dizinin konusuda beni braz kapsıyor cnm ilk 2 sezonundan çok zevk aldım ben gerçi ilk sezonu daha iyiydi 2.sezonda bozdular braz ama finale kadar izlenebilicek bir dizi 🙂🙂🙂

Ekim'de yayınlanırsa bir sonraki sezon ne zaman yayınlanacak? (b)

Ekim'de yayınlanırsa bir sonraki sezon ne zaman yayınlanacak? (b)
şimdi bu dizi nisanda başlıyor cnm ve haziran ayında bitiyor diğer sezon gelecek nisana değil
ekim ayında başlamalıydı temmuz ağustos eylül 3 ay ara verip ekimde yeni sezon başlamalıydı s tekrar biter ve nisanda tekrar başlar yanı başlangıc tarihleri nisan ve ekim olmalı 🙂🙂🙂

Erkek klonlar şimdilik sevimli durmuyor belki zamanla alışabilirim. :)