2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,976
Puanı
1,060
Bu yıl 6. kez düzenlenen 'En Favori Güzel' etkinliğinin galibi belli oldu.

@Bully ile birlikte yürüttüğümüz yarışmada, 55 güzel arasından finale yükselmeyi başaran Miray Daner, rakibini geçmeyi başararak şampiyonluğunu ilan etti.

IMG_4174.jpeg

Kısaca;
Kazanan
: Miray Daner
Finalist: Eda Ece
Yarı Finalistler: Alina Boz, Cemre Baysel
Çeyrek Finalistler: Ayça Ayşin Turan, Afra Saraçoğlu , Aslı Enver, Yasemin Kay Allen

TARİHÇE
2012
: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan: Beren Saat)
2021: Alina Boz - Ayça Ayşin Turan (Kazanan: Alina Boz)

Katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Miray favorilerimden değildi ama farklı bir ismin kazanması da bir yandan güzel.

Gerek kaoslarıyla gerek düellolarıyla yorucu bir etkinlik oldu ama keyif de aldık.

Emeklerimize sağlık :Z @Dosi

• Harika
Reactions: TenTen and Dosi
Bu yıl 6. kez düzenlenen 'En Favori Güzel' etkinliğinin galibi belli oldu.

@Bully ile birlikte yürüttüğümüz yarışmada, 55 güzel arasından finale yükselmeyi başaran Miray Daner, rakibini geçmeyi başararak şampiyonluğunu ilan etti.

Ekli dosyayı görüntüle 133469

Kısaca;
Kazanan
: Miray Daner
Finalist: Eda Ece
Yarı Finalistler: Alina Boz, Cemre Baysel
Çeyrek Finalistler: Ayça Ayşin Turan, Afra Saraçoğlu , Aslı Enver, Yasemin Kay Allen

TARİHÇE
2012
: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan: Beren Saat)
2021: Alina Boz - Ayça Ayşin Turan (Kazanan: Alina Boz)

Katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

ilk 4 NOW (FOX)'umdan çıkan isimler. çok gururlandım. hepsi de çok iyi oyuncular. maşallah. :Z:bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Miray favorilerimden değildi ama farklı bir ismin kazanması da bir yandan güzel.

Gerek kaoslarıyla gerek düellolarıyla yorucu bir etkinlik oldu ama keyif de aldık.

Emeklerimize sağlık :Z @Dosi
Seninde emeklerine sağlık. Kaos olmasaydı o kadar yorucu hissetmezdim ama kaoslar bir ara çok yordu :A
@MasacRE ’nin o son dakika oyu nedeni ile uykusuz kaldığım bir günümde olmuştu :A
------

ilk 4 NOW (FOX)'umdan çıkan isimler. çok gururlandım. hepsi de çok iyi oyuncular. maşallah. :Z:bhr:
Alina’da mı sizde yer aldı? (b)

• Güldürdün
Reactions: Bully
Seninde emeklerine sağlık. Kaos olmasaydı o kadar yorucu hissetmezdim ama kaoslar bir ara çok yordu :A
@MasacRE ’nin o son dakika oyu nedeni ile uykusuz kaldığım bir günümde olmuştu :A
Aynen, sen daha çok yoruldun. Genel yorum konusunda baya üstüne gelindi.

@MasacRE utanmalısın, Dosi hanımı uykusuz bırakmışsın :A

• Güldürdün
Aynen, sen daha çok yoruldun. Genel yorum konusunda baya üstüne gelindi.

@MasacRE utanmalısın, Dosi hanımı uykusuz bırakmışsın :A
O değilde bu konuyu hazır ederken Miray’ın düşündüğümüzden daha güzel olduğunu farkettim :A fotoda ayrı bir havası var :A
Alina ve Afra gibi iki güçlü güzeli geçti. Kabul edeceğiz artık :A
------

Ha bu dizi. Fragmanları hiç güzel görünmüyordu :A
------

Iyyyy bir de tebrik konusu açılmış ,skandal üstüne skandal .ss
Senin favorin kimdi acaba? :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
O değilde bu konuyu hazır ederken Miray’ın düşündüğümüzden daha güzel olduğunu farkettim :A fotoda ayrı bir havası var :A
Alina ve Afra gibi iki güçlü güzeli geçti. Kabul edeceğiz artık :A
------

Ha bu dizi. Fragmanları hiç güzel görünmüyordu :A
------

Senin favorin kimdi acaba? :A
Hep zorlu rakiplerle karşılaştı. Elçin de zorlu rakipti, hepsine belli bir fark attı. Hakkıyla kazandı şimdi kız :A

Ben ilk 2 turdan sonra oy vermedim.

Cidden açtığın konudaki resimlerde çok güzeldi :A Instagram resimleri iyi olmadığı için ön yargıyla yaklaşmış olabiliriz :A

• Güldürdün
Hep zorlu rakiplerle karşılaştı. Elçin de zorlu rakipti, hepsine belli bir fark attı. Hakkıyla kazandı şimdi kız :A

Ben ilk 2 turdan sonra oy vermedim.

Cidden açtığın konudaki resimlerde çok güzeldi :A Instagram resimleri iyi olmadığı için ön yargıyla yaklaşmış olabiliriz :A
Fotolar instadan aslında ama en yeniler olunca ve sonrası rakip ile benzer bulmaya çalışınca ortaya o tablo çıkmıştı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Fotolar instadan aslında ama en yeniler olunca ve sonrası rakip ile benzer bulmaya çalışınca ortaya o tablo çıkmıştı :A
Aynen kendimizi en yenilere şartladık ama öyle de yapmak zorundaydık. Rakip ile de benzerlik kurduk mecbur hak geçmesin diye :A

• Aynen
Fav10 tarihinin en büyük kara lekesi olarak kayıtlara geçti. Böyle bir fiyasko kesinlikle unutulmayacak. Daha çok ṣey yazarım ama gerek yok. Bu kara leke ile güzide etkinliği aynı isimde anmak bile vahim.

Normalde diss atılmasından rahatsız olurum ama @Yakamoz-Asi ’nin ayrı bir düşmanlığı olduğu için bu kez ses etmeyeceğim :A

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Fav10 tarihinin en büyük kara lekesi olarak kayıtlara geçti. Böyle bir fiyasko kesinlikle unutulmayacak. Daha çok ṣey yazarım ama gerek yok. Bu kara leke ile güzide etkinliği aynı isimde anmak bile vahim.
Gönül isterdi başka isimler olsun ama 20 oy alarak kazandı. Güçlü rakipleri eledi. Yüz olarak güzel. Fiyasko kara leke olarak ben Tuba’ya rakip olarak zamanında Sıla olmasını görüyorum :A

• Okudum
Reactions: Yakamoz-Asi
Normalde diss atılmasından rahatsız olurum ama @Yakamoz-Asi ’nin ayrı bir düşmanlığı olduğu için bu kez ses etmeyeceğim :A

Sizi emekleriniz için tebrik ediyorum saygıdeğer Adminim ve @Bully 'yi. Harika'nı yukardaki mesaja vererek telafi ettim sanırım olmamıṣı. Daha fazla yorum yapmasam daha iyi yoksa çok kalp kırarım. :D

• Harika
Reactions: Dosi and Bully
2 sene sonra da etkinlikte yerini alacak, Hudutsuz Sevda ile garanti etmiş oldu :A