Orphan Black 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

tatianayı görmek bile hoş :) fragman tabikide harika olur içinde tatiana var :)

@Forumdash bu diziyede yetişmeyecekse bir daha gelmesede olur :)
Nerde kaldı acaba? Acayip merak etmeye başladım, birde çok özledim. Yerli ve yabancı bi dünya dizimiz var hergün yorumlaşırdık, dönse ya artık. :(

Nerde kaldı acaba? Acayip merak etmeye başladım, birde çok özledim. Yerli ve yabancı bi dünya dizimiz var hergün yorumlaşırdık, dönse ya artık. :(
şu ygs sınavları geçsin belki gelir ama ygs ye hazırlandığınıda sanmamda nereye kayboldu anlamadık :) sanırım ygs faslını geçmişti @Forumdash :)

YGS nedir tam açılımı olarak? Bizim zamanımızda ÖSS vardı. (Yatay geçiş sınavı mı? :))
siz çok eskilerden kalmışsınız :) şimdi ygs var lys var bir sürü şey var :)

forumdash yaşça geçmiştir ama üniversite sınavının yaşı yok nasıl olsa adamlar kırkındada hazırlanıp giriyor ellisindede öyle bişey olabilir :)

siz çok eskilerden kalmışsınız :) şimdi ygs var lys var bir sürü şey var :)

forumdash yaşça geçmiştir ama üniversite sınavının yaşı yok nasıl olsa adamlar kırkındada hazırlanıp giriyor ellisindede öyle bişey olabilir :)
Sen ne ara kazandın ünüversiteyi valla dizi ve filmlerden başını kaldırmıyorsun. :))

Birde kaçıncı sınıftasın? :)

ben zeki adamım film arası ders ders arası film bazen karıştırıyorum çorba oluyor :))
Hacı kızlarla gezmiyormusun sürekli bilgisayar başındasınız? Ben 2 sene önceye kadar bilgisayar falan tanımıyorumdum hep gezer tozar alemlere akardım. Kaza yaptıktan sonra duruldum. :)

Hacı kızlarla gezmiyormusun sürekli bilgisayar başındasınız? Ben 2 sene önceye kadar bilgisayar falan tanımıyorumdum hep gezer tozar alemlere akardım. Kaza yaptıktan sonra duruldum. :)
kızlarla gezip tozmayı kim istemez :) ama yok işte hepsi nete takılıyor mecburen bizde onlara ulaşmak için bilgisayar başında park etmek zorunda kalıyoruz :))

kızlarla gezip tozmayı kim istemez :) ama yok işte hepsi nete takılıyor mecburen bizde onlara ulaşmak için bilgisayar başında park etmek zorunda kalıyoruz :))
Senin ağzın iyi laf yapıyorda demekki yakışıklı değilsin. :) :)

O yüzden zorluk çekiyor olabilirsin. :)

Senin ağzın iyi laf yapıyorda demekki yakışıklı değilsin. :) :)

O yüzden zorluk çekiyor olabilirsin. :)
aynada kendime bakıyorum brad pit yanımda haltetmiş :) ama olmayınca olmuyor işte bu işler birazda kader kısmet meselesi :)) bedevi şansı var bizde m:)

aynada kendime bakıyorum brad pit yanımda haltetmiş :) ama olmayınca olmuyor işte bu işler birazda kader kısmet meselesi :)) bedevi şansı var bizde m:)
aaa @sürgünüm @destere nin büyüğü olarak çok güzel akıl veriyorsun vlla çocuğa:F:F:F
ayolll derslerine çalış başka şeyle ilgilenme diyeceğine alemlere ak diyorsun hahahah senin yol göstermen lazım çocuğu dahada yoldan çıkarıcaksın yakışmıyor sevgili hemşerim :F:F:F

Karakter posterleri yayınlanmış. :)

Geçen sezonkiler kadar renkli olmasa da fena sayılmaz. :):)

@destere @sürgünüm @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @BesaleT ve diğerleri. :):)

OJLsXor.jpg

0zcgN6y.jpg

REXxN4i.jpg

zZK9m8P.jpg