bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,381
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ben bile özledim daha 1 hafta bile olmadıÇok özledik Sarah ve sestralarını.![]()
tatianayı görmek bile hoş
Nerde kaldı acaba? Acayip merak etmeye başladım, birde çok özledim. Yerli ve yabancı bi dünya dizimiz var hergün yorumlaşırdık, dönse ya artık.tatianayı görmek bile hoşfragman tabikide harika olur içinde tatiana var
@Forumdash bu diziyede yetişmeyecekse bir daha gelmesede olur![]()
şu ygs sınavları geçsin belki gelir ama ygs ye hazırlandığınıda sanmamda nereye kayboldu anlamadıkNerde kaldı acaba? Acayip merak etmeye başladım, birde çok özledim. Yerli ve yabancı bi dünya dizimiz var hergün yorumlaşırdık, dönse ya artık.![]()
YGS nedir tam açılımı olarak? Bizim zamanımızda ÖSS vardı. (Yatay geçiş sınavı mı?şu ygs sınavları geçsin belki gelir ama ygs ye hazırlandığınıda sanmamda nereye kayboldu anlamadıksanırım ygs faslını geçmişti @Forumdash
![]()
Evet o demekYGS nedir tam açılımı olarak? Bizim zamanımızda ÖSS vardı. (Yatay geçiş sınavı mı?)
siz çok eskilerden kalmışsınızYGS nedir tam açılımı olarak? Bizim zamanımızda ÖSS vardı. (Yatay geçiş sınavı mı?)
Sen ne ara kazandın ünüversiteyi valla dizi ve filmlerden başını kaldırmıyorsun.siz çok eskilerden kalmışsınızşimdi ygs var lys var bir sürü şey var
forumdash yaşça geçmiştir ama üniversite sınavının yaşı yok nasıl olsa adamlar kırkındada hazırlanıp giriyor ellisindede öyle bişey olabilir![]()
ben zeki adamım film arası ders ders arası film bazen karıştırıyorum çorba oluyorSen ne ara kazandın ünüversiteyi valla dizi ve filmlerden başını kaldırmıyorsun.)
Birde kaçıncı sınıftasın?![]()
Hacı kızlarla gezmiyormusun sürekli bilgisayar başındasınız? Ben 2 sene önceye kadar bilgisayar falan tanımıyorumdum hep gezer tozar alemlere akardım. Kaza yaptıktan sonra duruldum.ben zeki adamım film arası ders ders arası film bazen karıştırıyorum çorba oluyor)
kızlarla gezip tozmayı kim istemezHacı kızlarla gezmiyormusun sürekli bilgisayar başındasınız? Ben 2 sene önceye kadar bilgisayar falan tanımıyorumdum hep gezer tozar alemlere akardım. Kaza yaptıktan sonra duruldum.![]()
Senin ağzın iyi laf yapıyorda demekki yakışıklı değilsin.kızlarla gezip tozmayı kim istemezama yok işte hepsi nete takılıyor mecburen bizde onlara ulaşmak için bilgisayar başında park etmek zorunda kalıyoruz
)
aynada kendime bakıyorum brad pit yanımda haltetmişSenin ağzın iyi laf yapıyorda demekki yakışıklı değilsin.![]()
O yüzden zorluk çekiyor olabilirsin.![]()
Hacı kızlarla gezmiyormusun sürekli bilgisayar başındasınız? Ben 2 sene önceye kadar bilgisayar falan tanımıyorumdum hep gezer tozar alemlere akardım. Kaza yaptıktan sonra duruldum.![]()
aaa @sürgünüm @destere nin büyüğü olarak çok güzel akıl veriyorsun vlla çocuğaaynada kendime bakıyorum brad pit yanımda haltetmişama olmayınca olmuyor işte bu işler birazda kader kısmet meselesi
) bedevi şansı var bizde m
![]()
2. sezon ilk sezonki etkiyi bende yaratmadı bununda sebebi