Orphan Black 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

2. sezon ilk sezonki etkiyi bende yaratmadı bununda sebebi
ilk sezon harika performans gösteren gözlüklü klon ve helena 2. sezon döküldüler umarım 3. sezon toparlanırlar tekrar🙂🙂🙂
Tam tersi Helena ikinci sezon daha çok vardı diye hatırlıyorum. :):)

Tam tersi Helena ikinci sezon daha çok vardı diye hatırlıyorum. :):)
rol alma süresini demiyorum hal ve hareketleri ilk sezon daha iyiydi 2. sezon duygusallığa kapılınca ilk sezonki piskopat görüntüsünden uzak kaldı ilk sezon az görüsnede daha etkileyiciydi karakteri🙂🙂🙂

rol alma süresini demiyorum hal ve hareketleri ilk sezon daha iyiydi 2. sezon duygusallığa kapılınca ilk sezonki piskopat görüntüsünden uzak kaldı ilk sezon az görüsnede daha etkileyiciydi karakteri🙂🙂🙂
Ben ikinci sezon daha çok sevmiştim. İlk sezon sevmiyordum pek ama ikinci sezon çok sempatikti. :):)

Ben ikinci sezon daha çok sevmiştim. İlk sezon sevmiyordum pek ama ikinci sezon çok sempatikti. :):)
hhahah ayoll ne diyorum zaten 2. sezon duygusallığa kapıldığı için diyorum yani ilk sezon piskopat görüntüsüdnen uzak kaldığı için sevemedim diyorum yani sempatik helena istemiyorum ben piskopat helena istiyorum :F

hhahah ayoll ne diyorum zaten 2. sezon duygusallığa kapıldığı için diyorum yani ilk sezon piskopat görüntüsüdnen uzak kaldığı için sevemedim diyorum yani sempatik helena istemiyorum ben piskopat helena istiyorum :F
Saçmaymış. :D

İlk sezon bence de ikinciye göre daha iyiydi ama ikinci sezonun da iyi olmasını sağlayan şey Helena'ydı. İlk sezon olmasa da olurdu. :D

Karakter posterleri yayınlanmış. :)

Geçen sezonkiler kadar renkli olmasa da fena sayılmaz. :):)

@destere @sürgünüm @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @BesaleT ve diğerleri. :):)

OJLsXor.jpg

0zcgN6y.jpg

REXxN4i.jpg

zZK9m8P.jpg
favorim her zaman için sarah diğerleri sonra gelir aslında hepsinin kumaşı tatiana onu kapsam kimseye nişey kalmaz :))

Ben bu sezonda erkek karakterin ön planda olacağını düşünüyorum :D
umarım öyle bişey olmaz :)