vışşh sana ne ka benziyi
vışşh sana ne ka benziyi
Orphan Black nasıl aksiyon ve +18'lik sahneler varmı?
hahahha ayy bu adam yılmaz morgülün aynısı yaaaa omu acaba
hahahha ayy bu adam yılmaz morgülün aynısı yaaaa omu acaba
fokların arasına düşesice .ss
fokların arasına düşesice .ss
@Çiğdem- bir an önce parlağı bul adam foklara sardıbu güzel bir beddua oldu düşmek isterim)
şuna baksana yumoş yumoşsevimli şey
Ekli dosyayı görüntüle 32490
İyi iyi dört kişi olduk.
@Çiğdem- @xemrexxx siz de beğenirsiniz büyük ihtimal. Dizide abartılı +18'lik sahne yok ondan korkuyorsanız.
@Forumdash sen de beğenirsin de dizi kontenjanın kalmadığını söylediğinden ısrar etmiyorum.
@cevaa sen de beğenebilirsin aslında ilk 3 dakikada bırakarak hata yapmışsın.
19 Nisan'da yeni sezon var o zamana kadar yetişmeye bak 10 bölüm zaten.2-3 ay sonra anca başlayabilirim
Yukarki postlarda bilim-kurgudan bahsetmişlerİyi iyi dört kişi olduk.
@Çiğdem- @xemrexxx siz de beğenirsiniz büyük ihtimal. Dizide abartılı +18'lik sahne yok ondan korkuyorsanız.
@Forumdash sen de beğenirsin de dizi kontenjanın kalmadığını söylediğinden ısrar etmiyorum.
Bilim-kurgu ama bilim kurguyu göze sokmuyorlar drama ve aksiyon yönü daha çok gibi.Yukarki postlarda bilim-kurgudan bahsetmişlerBilim kurgu severim o yuzden hazır bugun evdeyken bi göz atıcam. Umarım bağlanırım diziyeFringe bittiğinden beridir bilim kurgu yok elimin altında
dün başlamıştım ben @destere ısrarı üzerineİyi iyi dört kişi olduk.
19 Nisan'da yeni sezon var o zamana kadar yetişmeye bak 10 bölüm zaten.
Ne yaptın ya biz beraber izleyecek kişi arıyoruz sen bir günde sollamışsın bizi.dün başlamıştım ben @destere ısrarı üzerineilk 2 bölümü izlemiştim bu sabahta 3 ve 4 bölümleri izledim ilk 2 bölüm heyecanı azdı bence ama 3.bölümü çok beğendim 4.bölümde iyiydi izleyecek arkadaşlar ilk 2 bölümde sıkılabilir ama brakmasınlar 3.bölümden itibaren çok sürükleyici ve güzel bir hal alıyor dizi bugün yada yarın bitiririm belkide ilk sezonu
yok 4.bölümü izledim sadece beklerim sizi zaten desterede 4.bölümdeydi 5.bölümü izlemedim henüzNe yaptın ya biz beraber izleyecek kişi arıyoruz sen bir günde sollamışsın bizi.
bu arada şöyle bir uygulama olamazmı acaba dizinin bölümlerini belirli bir saat belirleyip birlikte izleyerek mesala örnek bu dizinin 5.bölümünü bugün saat 13:00 da izleme kararı alınıp izleyecek olanlar o saatte hepsi aynı anda diiyi izleyebilir bilgisayarlarından bir konu açarsın ve o konuda izlerken yorumlarımızı yaparız sadece bu dizi için değil herhangi başka diziler içinde böyle bir uygulama olabilir bir dizi seçilir ve şu saatte izeyebilicekler gelsin denebilir izlerkende yorumlar atılır yanyana izliyor hissi verilebilir benceNe yaptın ya biz beraber izleyecek kişi arıyoruz sen bir günde sollamışsın bizi.
O çok zor ya herkese farklı saat uyuyor. Kimisi gece izliyor kimisi gündüz ortak bir saat ayarlaması zor.bu arada şöyle bir uygulama olamazmı acaba dizinin bölümlerini belirli bir saat belirleyip birlikte izleyerek mesala örnek bu dizinin 5.bölümünü bugün saat 13:00 da izleme kararı alınıp izleyecek olanlar o saatte hepsi aynı anda diiyi izleyebilir bilgisayarlarından bir konu açarsın ve o konuda izlerken yorumlarımızı yaparız sadece bu dizi için değil herhangi başka diziler içinde böyle bir uygulama olabilir bir dizi seçilir ve şu saatte izeyebilicekler gelsin denebilir izlerkende yorumlar atılır yanyana izliyor hissi verilebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?