Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

2.Bölüm :

Birinci bölüm kafamdaki birçok soru işareti giderildi. Fakat hala dizi ilgimi çekiyor. Bu bölümde olanlar birinci bölüme oranla daha sadeydi. Ama daha akıcı bir bölümdü diyebilirim. Sarah'ın bu işi nasıl yaptığını bilmiyorum ama çok iyi yapıyor.

3.Bölüm :

Yine muhteşem bir bölüm oldu. Dakikaların nasıl geçtiğini anlayamadan bitti. Çok bağlayıcı bir dizi. Ayrıca Tatiana Masley cidden çok iyi oyuncu.

3.Bölüm :

Yine muhteşem bir bölüm oldu. Dakikaların nasıl geçtiğini anlayamadan bitti. Çok bağlayıcı bir dizi. Ayrıca Tatiana Masley cidden çok iyi oyuncu.
bir tatiana hayranı daha kazandık ne mutlu bize

4.Bölüm :

Mükemmel bir bölüm daha izledim. Hala olayları tam çözemedim kafamda ama yavaş yavaş şekiller oluşmaya başladı. Helena beni ürküttü fakat asıl olay onda sanırım.

Dizi güzel zaten bilim kurgu tarzı tam benlik.

1.sezon 6.bölüm

Paul her şeyi öğrendi Sarah artık napacak bakalım bir de her bölüm biri öğreniyor Sarah'ın Beth olmadığını bi Beth'in iş ortağı kaldı öğrenmeyen neredeyse.
Felix' i ben sevdim iyi biri sonuçta baya yardımı dokunuyor Sarah'a daha da kıyağı olacaktır.

Hafta sonu geri başlayacağım yine ara vermeye başladım ya.
Yerli diziler daha uzun ama daha istikrarlıyım bir garibim.
Hafta sonu 1.sezonu bitireceğim.

@sürgünüm @destere @Çiğdem-

bu diziyi izlerken her bölüm şaşırıyordum ama bir şeye çok şaşırdım
alisonun hanım hanımcık bir kızken bir günde en yakın arkadaşının kocasıyla aldatması beni şok etmişti

5.Bölüm :

Bayağı heyecanlıydı. Paul hem suçlu hem de en masumu aslında. Çok garip. Sarah bayağı bayağı bu işi çözecek.
Felix de ne iğrenç bir şey çıktı ya.

ben hiç sıkılmadım bir bölüm hariç ikinci sezonun 8. bölümü erkek kılıklı tony karakterinin olduğu kısım olmamıştı onun haricinde harikaydı ..
ben tatianaya aşığım özellikle sarah , helena ve alison karakterleri yeterli benim için

olmamış değilde biraz sevimsiz bir karakter ama dizide olması gereken bir karakter karakterlerden zeka yönü gelişmiş olanı cosima ?

ama neden lez yapmışlar onu anlamadım ?
her dizide yapıyorlar artık , nasıl siyahi bir karakter her dizide olmazsa onu ırçılıkla suçluyorlar , buda onun gibi birşey