Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Helena'ya çok üzüldüm,bir köpek gibi kulübenin içine kapatılmasına utanmasam ağlayacaktım.

Ben hala 8'i izleyecem
bu gece 8-9'u izleyeyim bari

Helena'ya çok üzüldüm,bir köpek gibi kulübenin içine kapatılmasına utanmasam ağlayacaktım.

çok iyi biri aslında dizinin en renkli karakteri sarahla arasındaki kuvvetli bağ ikiz olmasından ileri geliyormuş tabi bu kısım mantık sınırlarını bayağı zorluyor bence biyolojik bağın aralarındaki fiziksel ve duygusal bağa yol açması lazım taşıyıcı annenin karnında olmaları onları nasıl yakınlaştırmış olabilirki ?

yalnız değilsin forumdash bende 9.bölüme bakmadım
kurtlar vadisinden sonra yatmadan bakmaya çalısıcam en kötü yarın izlerim bugün annem ev işlerinden fırsat vermedi gündüz boşta kalamadım akşamda vadi var

kızların derdi çok ev işleridir bulaşıktır yemektir ortalığı badana etmek falan derken zaman geçiyor

sen vadiyi boşver orphan a bak muhteşem bir bölüm

kızların derdi çok ev işleridir bulaşıktır yemektir ortalığı badana etmek falan derken zaman geçiyor

sen vadiyi boşver orphan a bak muhteşem bir bölüm
hahah aynen öyle vlla ayy zaten okulda bitti annemin eline düştüm kadın ben varken evde iş yapmıyo hepsini bana yıkıyor yemekler özellikle 🙂🙂🙂

9. bölümü daha izlemedim konudan izleyene kadar bir daha girmemek üzere çıkıyorum.

Bu gece izleyeceğim büyük ihtimal.

arkadaşlar yavaş yavaş izleyin
19 nisana var daha
asıl yeni başlıyoruz cnm benim diziler ara vermişti haftaya hepsi dönüyor yeni bölümlerle
pazartezinden pazara kadar dolu olucam bu dizi yokluğunda orphan blackla zaman geçirdik

1x9

Sezon finaline bir adım kala yine iyi bir bölüm izledik.

Tam her şey ortaya çıktı geriye merak edecek bir şey kalmadı derken sonunda yeni sürprizlerle karşımıza çıktılar. Açıkçası sezon finalinde ne olacağını epey merak ediyorum. (Sezon finalinin sonunda daha doğrusu)

Art olayları çözmeye başladı polisle başı dertte olacak gibi Sarah'ın.

Sarah ve Helena'nın ikiz olmaları ilginçmiş. Demek o yüzden bağlılarmış. Helena'nın kafesteki hali üzücüydü gerçekten.

Kira'da da ilginç bir şeyler varmış, iyi ki de varmış kurtuldu hemen.

Bu arada ilk bölümlerde hiç sevmediğim Felix'i gittikçe sevmeye başladım. Diziye renk kattığı kesin.

9/10

(4 bölümlük 8 puan serisini bir yerde bozmak lazımdı.
)

Gece 10'uncu bölümüm izleyebiliriz o zaman yoksa merakdan çatlayacağım.