Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Ben de şimdi 4`ü izliycem birazdan 5. bölümü izlerim.Size yetiştim

Sade ben 5. bölüme geçtim diğer arkadaşlar da bu gece geçecekler sanırım. 5'te durabilirsin.
Tamam

senin o parlak deyip beğenmediğin adamlar avrupanın en ünlü ve en çok hayran kitlesine sahip olan oyuncuları sen açık şekilde kıskanıyorsun

senin o parlak deyip beğenmediğin adamlar avrupanın en ünlü ve en çok hayran kitlesine sahip olan oyuncuları sen açık şekilde kıskanıyorsun

işte o kısım beni hep hayretler içinde bırakmıştır nerde bir yumoş var hep hayran kitlesi kum gibi peşinde koşturuyor

bülen ersoy, serdar toptaç, kuşum aydın hayran kitleleri bunlarda ne bulupta takip eder çözemedm onları kıskanan kıskansın benden uzak olsunlar

Benim gündüz izleme şansım yok gece izleyeceğim.

sanırım her gece çift bölüm i<liyorsun bizi geçeceksin gibi

@Ahmad da bir günde 4 bölüm bitirmiş hızlısınız bayağı
)

Aynen. Akşamada 2 bölüm daha izlenecek çok dizim var.Sırada black sails var.

cinsiyetle alakalı bir durum galiba senin benim beğendiğim oyuncuları sevmediğin gibi bende sizlerin beğendiği kadın oyuncuları sevmiyorum
kıskançlık demiyelimde ozaman cinsiyet gereği olusuyor diyelim sonucta karşı cinslere ilgi duymamız ve kendi cinslerimize gıcık olmamız gayet normal bir durum bence

madem öyle diyorsun öyle olsun ama benim saydığım isimler pek kıskanılacak cinsten değil

Duymasın Felix bacın yoksa saçini başini yolar
Öyle bi tip var onda

bu sahneler bir kez çıktı başka yok bundan

ayyy sen nasıl kovulamdan bukadar süre kalabildin forumda hayret doğrusu

Niye ya ?

diziyi şaapıyoruz yani değerlendiriyoruz

hocam söylerdi resimlerle anlatım hafızayı daha çok çalıştırırmış güçlendirirmiş öff ne biçim olurmuş hafıza
)

Niye ya ?

diziyi şaapıyoruz yani değerlendiriyoruz

hocam söylerdi resimlerle anlatım hafızayı daha çok çalıştırırmış güçlendirirmiş öff ne biçim olurmuş hafıza
)
görsel anlatım denir ona
evet o konuda haklısın ama senin hafıza çoktan bozulmuş bence
hocan kimse eğer sana kötü örnek olmuş

görsel anlatım denir ona
evet o konuda haklısın ama senin hafıza çoktan bozulmuş bence
hocan kimse eğer sana kötü örnek olmuş

hocam hanna gibi bişeydi hiç sözünden çıkmazdım ölüme git dese düşünmeden atlardım
)